iza813
mama Szymka i Samuela
Nie jest tak zle,gorzej to sobie wyobrazalam;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko i córko
Cesarka z opisem Pana doktora
Dzidziusiowo.pl - Filmy - Cesarskie Cięcie
Obejrzałam chwilkę i póki co mi słabo -chciałam wiedzieć jak wygląda cesarka -to wiem ciemno mi przed oczami. To nie dla mnie
To ja nie wiem na jakich Wy filmach jesteście wychowane;-) Piła to pewnie komedia dla Was to nie dla mnie -wolę sekcję zwłok na żywo niż rozcinanie kogoś na żywca z pełnym uśmiechem na ustach na filmie
nie no to jakaś masakra...
oj nie wiem czy sekcja przyjemniejsza:-)
Zobacz sobie filmy z naturalnego porodu
cześć psychopatki
No trochę jakoś dziwnie
Miałam przyjemność czy też nieprzyjemność więc wiem co mnie bardziej przeraża
Widziałam filmy z naturalnego porodu ale jakoś tak mnie nie obrzydza -bo może to naturalne od wieków -a tu takie rżnięcie....
Hahahahahahahaha noooooooooooooooooooo dobre określenie
NO DOBRA TERAZ Z NATURALNEGO FILMIK (aniam mnie zainspirowała do przyjrzenia się nacinaniu) -KTO NIE CHCE NIE OGLĄDA ale mną tak nie wstrząsnęło jak przy tym nacinaniu bleee
Poród - film przedstawia proód naturalny. Film z naturalnego porodu.
komentarze niektóre sa dobre -dziewczyny piszą że nacięcia nawet nie czuły a w takiej pozycji i na zwykłym łóżku się nie rodzi
A dla mnie to nacinanie krocza jest obrzydliwe i najczesciej wcale nie potrzebne . Takie okaleczanie kobiety. :--( Bo się położnej nie chce .
Fakt -pisałam że cesarka mnie przeraża, obrzydza i się na nią nie zgodzę jeśli nie będzie wskazań -ale też o niej czytam -np o wydobywaniu łożyska -bo też są dwie szkoły -albo czeka się aż się urodzi (no wydaje mi się bezsens skoro już się rozcina kobietę) albo się je ręcznie wydobywa (też średnio bo ono jest wrośnięte)... dla mnie żadne nie brzmi dobrze -ale jak pisze do cesarki jestem uprzedzona bo dla mnie to jest operacja jakby na to nie patrzeć