Ilona1985
Fanka BB :)
Aga 2010, jakbys chciala to jest teraz w promocji Usg polowkowe doplerowskie te kolorowe, bardzo dokladne za 100 euro w \\\\\\polmedzie jak sie nie myle.A posiew z moczu w emc kosztuje tylko 30 e.Nie ma wiec tragedii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga 2010, jakbys chciala to jest teraz w promocji Usg polowkowe doplerowskie te kolorowe, bardzo dokladne za 100 euro w \\\\\\polmedzie jak sie nie myle.A posiew z moczu w emc kosztuje tylko 30 e.Nie ma wiec tragedii.
Moje drogie a u mnie wygladało to nastepujaco. Oczywiscie corcia zadomowila sie w moim brzusiu na dobre i raczej sie jej nie spieszyło z przyjsciem na swiat. Przenosilam o 8 dni. Lekarz wyznaczył mi wiec termin udania sie do szpitala celem przyspieszenia akcji porodowej:-) Dzien przed tym terminem zdesperowana ze nadal nic, zaciagnelam chlopa do sypialni w wiadomym celu;-) Po wszystkim on zasnal jak dzidziuś a ja od 1 w nocy siedziałąm przed telewizorem i obliczalam czestotliweosc skurczy, ktore pojawily sie blyskawicznie. Obejrzałam chyba wszytkie mozliwe powtorki jakie sewuje jedna ze stacji telewizyjnych, nadal obliczajac skurcze. Poczym po 6 rano moj maz sie budzi i pyta co ja jzu robie na nogach o tej porze. A ja na to ze stoickim spokojem ze rodze:-) Biedak nie wiedzial co ma zrobic nawet nogi nie potrafil wcelowac w nogawke spodni:-) kazal mi sie pakowac do auta a ja na to uparta ze nie. Ze dam rade:-) Powiedzalam zeby szedl do pracy a ja sobie dotre sama do szpitala hehehe Mialam cykora jak nie wiem co a zgrywalam odwazna:-) Oczywiscie małżonek wpkowal mnie do auta i tak kolo 7 dotarłam na porodowke. Pani polozna mnie zbadala i powiedziała ze do poludnia powinno byc po sprawie. A bole byly coraz silniejsze. Dostalam kroplowke z oksytocyny, przez jaks godzinke czytalam gazety, czym wprawilam w oslupienie panie polozne, ktore nie spokaly sie z pierwiastka ktora tak spokojnie podchodzila do sprawy. No ale pozniej juz bylo coraz gorzej jesli chodzi o bol wiec wywalilam gazety... I koniec koncow po 12 bylo po wszystkim. hehehe...
Pozdrawiam
B.
a ja cytuje mojemu te "najlepsze" historie z tu opisanych, ale po tej uslyszalam: I ty naprawde sadzisz, ze ja sie do tego nadaje???????????Jak lezałam na inflnackiej to jeden koleś już przy partych swojej żony tak się zestresował że zemdlał i przydzwonił głową w kaloryfer , a że kobita ważniejsza to tak lezał podobno z 10 min zanim wogóle ktoś zobaczył co z nim
a ja cytuje mojemu te "najlepsze" historie z tu opisanych, ale po tej uslyszalam: I ty naprawde sadzisz, ze ja sie do tego nadaje???????????
O matko i córko
Cesarka z opisem Pana doktora
Dzidziusiowo.pl - Filmy - Cesarskie Cięcie
Obejrzałam chwilkę i póki co mi słabo -chciałam wiedzieć jak wygląda cesarka -to wiem ciemno mi przed oczami. To nie dla mnie