reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

kasiula witaj, fajnie że już jesteś
no i Emi oczywiście :)
pewnie podrosła przez te dwa tygodnie, co ;)
czekamy na fotki

inkaa
witamy

reklama
a ja padam..........
Maks już trzeci dzień popłakuje i uspokaja sie tylko na rękach, niewiele śpi, niewiele go interesuje i ślini się niemiłosiernie ::) no i w ogóle się nie uśmiecha :(
bo normalnie to odkąd oczy otworzy buźka mu się cieszy
temperaturę ma niewielką, najwięcej 37,5 więc nie byliśmy u lekarza, z resztą każdy mówi że to przez zęby...
ciocia mnie dziś "pocieszyła" bo mówi że tak może mieć przez kilka dni albo tygodni.........

na dodatek wysypka wróciła na całego! albo to od marchewki którą jadł w piątek i sobote albo od proszku
bo bodów z długim rękawem w szarym mydle nie prałam a od piątku ubierałam ::)
więc wszystko jak leci piore w tym szarym mydle ...........

witaj inkaa :)

ojej - mamoloi trzymaj się i całuski od mojego Maksia dla Twojego :)
a może to przez pogodę - bo u nas też uśmiechów było mniej niż zawsze w ten deszczowy dzień

Moja Córeńka, Wiktoria, urodziła się po 41 tygodniach - termin miałam na 21 marca a Wiki urodziła się 28 marca (poród wywołany).
Ważyła 3770kg i mierzyła 56cm i jest najpiękniejszym cudem świata :)

Alanek urodził się 24 marca, wg USG po 41 tyg bo według miesiączki miałam termin na 25 lutego.mierzył 52 cm.waga:3 kg.

Mamooli- moja Ola tez marudna od paru dni, nawet spiac caly czas sie kreci, usypia mi kolo 1-2 w nocy, wysypka pogorszyla sie bardzo i do tego kiepskie kupy- moim zdaniem wszystkie te objawy, wlacznie z niepokojem to objawy alergii.

Cholera, ja juz niewyrabiam z ta dieta, cokolwiek nowego chce zjesc to zaraz problemy a jak prawie nic nie jem to tez idealnie nie jest :( Boze, kiedy ja w koncu bede mogla zjesc normalny posilek ???
Wczoraj wypilam troche mleka sojowego dla alergikow (Bebiko sojowe2R) no i dzis nocka z glowy :(:(:(
Oj, przechodze niezly kryzys :( Az mi sie plakac chce :(
Zeby chociaz ta dieta dawala 100 % skutecznosci.

A cholerni lekarze tylko kase umieja brac, zaden tak naprawde nie umie pomoc. Do tego co jeden to inna opinia. A juz jakie rozbieznosci w opiniach naszych lekarzy i np. angielskich. I badz tu madry czlowieku- kto z nich ma racje ??? Nasi kaza eliminowac z diety wszystko co uczula, tamci kaza niczym sie nie przejmowac i jesc wszystko.
Ale cholera jak tu sie nie przejmowac skoro dziecko spac nie moze, zle sie zalatwia i skore ma taka czerwona ze az przykro patrzec ??? :mad:

Przepraszam dziewczyny, ze tak zrzedze, ale chwilowo sobie zupelnie z tym nie radze :(

Witaj Inkaaa!!! :)

I Kasiula!!! Fajnie, że się wybyczyłaś! :)

Mamaoli, miejmy nadzieję, że to kwestia dni a nie tygodni! Dasz radę!

Aniam, głowa do góry! Dla mnie i tak jesteś wielka, podziwiam Cię, że nadal karmisz piersią... Szkoda tylko, że lekarze nie mają wspólnej opinii i nie mogę nic pomóc... :(

A ja już w pracy...

reklama
Do góry