Mamooli- moja Ola tez marudna od paru dni, nawet spiac caly czas sie kreci, usypia mi kolo 1-2 w nocy, wysypka pogorszyla sie bardzo i do tego kiepskie kupy- moim zdaniem wszystkie te objawy, wlacznie z niepokojem to objawy alergii.
Cholera, ja juz niewyrabiam z ta dieta, cokolwiek nowego chce zjesc to zaraz problemy a jak prawie nic nie jem to tez idealnie nie jest
Boze, kiedy ja w koncu bede mogla zjesc normalny posilek ???
Wczoraj wypilam troche mleka sojowego dla alergikow (Bebiko sojowe2R) no i dzis nocka z glowy
Oj, przechodze niezly kryzys
Az mi sie plakac chce
Zeby chociaz ta dieta dawala 100 % skutecznosci.
A cholerni lekarze tylko kase umieja brac, zaden tak naprawde nie umie pomoc. Do tego co jeden to inna opinia. A juz jakie rozbieznosci w opiniach naszych lekarzy i np. angielskich. I badz tu madry czlowieku- kto z nich ma racje ??? Nasi kaza eliminowac z diety wszystko co uczula, tamci kaza niczym sie nie przejmowac i jesc wszystko.
Ale cholera jak tu sie nie przejmowac skoro dziecko spac nie moze, zle sie zalatwia i skore ma taka czerwona ze az przykro patrzec ???
Przepraszam dziewczyny, ze tak zrzedze, ale chwilowo sobie zupelnie z tym nie radze