reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

KingaP pisze:
kasiula, extra, że jesteś, pogoda Ci się udała, cooo?

no grzało niemiłosiernie ja tylko przenosilam sie z wozkiem w inną czesc za domem zeby byl cień
Emi popjechala z tatem do pracy bo babcia ma urlop a ja mam kilka spraw( ponadrabiać bb ;D ) wiec niech babcia ma coś od zycia

reklama
Kasiulamatula -witaj po urlopie świetnie że już wróciłaś, super że urlop Ci się udał !!! :D :D :D

Inkaa witaj wśród nas!

aniam: tez chcialam napisac czy nie lepiej byloby sie zastanowic nad odstawianiem malej od pirsi skoro ty nic nie mozesz jesc to ten pokarm tez malo wartosciowy jest, zadnych witamin itp. a mieszanke zawsze moan znalezc odpoiwednia nawet dla alergika ;)

lepiej jest wybrac jednego lekarza i u niego tylko sie leczyc bo tak zawsze bedzie ze gdzie 4 osoby, tam 5 opinii ;) wiec zebys sie nie miotala to wybierz jednego (i to nie koniecznie prywatnego )

kasiula i inka witajcie!!

Zebym miala pewnosc chociaz ze znajde jedna dobra mieszanke, po ktorej Oluni nic nie bedzie. ALe niestety moze sie okazac, ze kazda jest zla a wtedy nie bedzie juz odwrotu . Maks Mamyoli mimo ze na mieszance to dalej ma problemy. Ja juz widze, ze ta soja chyba nie calkiem Oli podchodzi. :(
No nic troche sobie ponarzekalam, nawet sie dzis poplakalam, ale energia juz wrocila i jeszcze raz sprobuje porzadnej diety eliminacyjnej. Znajde w koncu to cholerstwo co uczula Ole :)
Najwyzej sama przejde na oslawiony nutramigen :)
Jeszcze troche wytrzymam ;)

aniam! wielka jesteś :) Jestem w szoku, ile w nas, mamach jest samozaparcia. Kiedyś patrząc na siebie (z boku) nie powiedziałabym, że będę szczęśliwa :)

Trzymam kciuki, napewno aniu uda się...

aniam podziwiam twoją siłę i samozaparcie i życzę ci z całego serca żebyś jak najszybciej znalazła przyczynę uczulenia Oli!!!

reklama
Do góry