reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Kinga - ja i moje mleczko i herbatkę podaję ze smoka nr 1 aventu, na sztuczne mam nr2
Maksa nauczyłam pić z butelki 2 mies temu
chęć picia zależy od tego co jest w butli - moje mleko wyciumka do ostatniej kropli (to wiem z relacji mamy i niani) a herbatkę to łaskawie parę łyków

catherinka - ja zareagowałam! :) może nie wyraziłam się zbyt jasno, ale opowiedziałą się generalnie za odciąganiem w pracy
w moim wypadku nie wyobrażam sobie innego rozwiązania - ja mam małe piersi i po 4 godzinach bluzkę mam zalaną - wczoraj mnie w pracy zalało!!! na szczęście miałam marynarkę

azik pisze:
wiem że w normalnysch szkołach wcale nie jest lepiej, a nawet czasami gorzej bo.
1. jest więcej uczniów wklasie niż u mnie
2. ja dostaję dodatek za trudne warunki pracy
3. mam więcej srodków wychowawczych które mogę wykorzytać do utrzymania dyscypliny (i nie mówię tu o biczu, pasie :) )

ee to musisz miec cierpliwosci duzo da tych "dzieciaczkow" ja bym nie dala rady chyba ::)
podziwoam cie chapeau bas!!

Azik - to z niekapka można podawać mleko??? Bo, jak już gdzieś pisałam (tylko nie pamiętam gdzie) na moim, z Aventu wyraźnie jest napisane, żeby nie używać go do mleka!!!

Witajcie :)
Mam na imię Iwona, mieszkam w Warszawie. W czasie ciąży dość intensywnie was podczytywałam, kilka razy cosik napisałam, po urodzeniu zamilkłam. Chciałabym na nowo dołączyć do mam marcowych i mam nadzieję że jeszcze można...
Nasz synek Miłoszek urodził się 8 marca w dzień kobiet :) dokładnie o czasie :) poród również miałam ekspresowy, bo na izbie przyjęć byliśmy o 9.20 a 11.20 byliśmy już we trójkę :)
Mój ukochany ma na imię Dominik, znamy się 10 lat ale nie mamy ślubu, więc to też jeszcze przed nami, myślimy że może w przyszłym roku, ale jakoś nam się nie śpieszy choć muszę przyznać że mój TŻ mnie naciska ostatnio w tym temacie ::)
Coś o mnie mam 25 lat studiuję pedagogikę (teraz miałam dziekankę) i pracuję w dziale księgowym w dużej firmie ( teraz jestem na urlopie już wychowawczym, ale nie mam do czego wracać, bo otwarcie powiedziano mi że po tyg od powrotu dostanę wymówienie, bo dział jest do likwidacji :( )
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i mam nadzieję że będziemy się mogły lepiej poznać :)
Napisałam to samo w wątku parę słów o nas, ale pomyślałam sobie, że tu też spróbuję :)) dla skutezniejszego efektu i tak naprawdę to nie wiedziałm gdzie mam zacząć :)
pozdrawiam

zaczęłąm oglądać od początku zdjęcia naszych dzieciaczków. doszłam do 20 strony, a gdzie tam do 134!!!!!!!!!!!!! idę spać. reszta jutro ;D

Witaj Inkaa!!!

Ależ leje...mały nie śpi od 5... lubię w taką pogodę zrobić sobie herbatę, wskoczyć pod koc i poczytać.... - może za rok lub dwa się uda.... ;D

reklama
iwosz pisze:
Ależ leje...mały nie śpi od 5... lubię w taką pogodę zrobić sobie herbatę, wskoczyć pod koc i poczytać.... - może za rok lub dwa się uda.... ;D

łudzisz się, że tak szybko Ci się uda spelnić to marzenie ??? ;)

Do góry