reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Aniam nutramigen jest wstretny!!!! to juz może lepiej spróbuj bebilonu pepti ::)

Maksiu obudził sie o 5 z okropnym płaczem i nie pomagało nic ::) Michal na szczęście był no i nosilismy go na zmiane bo tylko na rękach sie troche uspokajał, do tego wysypka czerwona na calym ciele..
pojechaliśmy do lekarza no i okazało sie że boli go uszko :( , lewe i powiększone węzły chłonne własnie z lewej strony
dostaliśmy antybiotyk i kropelki
no i wywnioskowałam że wysypka najprawdopodobniej po panadolu tym truskawkowym ::), lekarz stwierdził że całkiem możliwe, od wczoraj wieczór już mu nie daje , kupiliśmy czopki i jak dostał o 13 to w końcu zasnął bidny..
teraz dostał antybiotyk ale mleczka już za nic nie chciał , moze zje w nocy, no i musze mu jakoś ten osłonowy lakcid jeszcze podać. mam nadzieje że będzie lepiej ::)

reklama
mamaoli zdiagnozowany już Maksiu to teraz będzie już z górki. Zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Maksia :-*

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy i uznania :) nawet nie wiecie jak to pomaga wytrwac :)

W ogole to planowalam karmic do roku albo i poltora... ::) chociaz teraz juz tak pewna nie jestem bo nie wiem ile wytrwam.

Mamooli- zycze Maksiowi szybkiego powrotu do zdrowia . Ale skoro panadol truskawkowy moze uczulic, to moze i cebionmulti ?bo on ma w skladzie olejek pomaranczowy. ??? a ja Oli podaje te witaminki ...

Mamooli- ja jak Ola ma nasilone zmiany i tez sie taka marudna robi (i spac wtedy nawet w nocy nie moze) to podaje jej fenistil w kropelkach, tak przez 2-3 dni - troszke jej potem ulzy.

Aniam, jesteś naprawdę WIELKA!!! Mam nadzieję, że uda się znaleźć przyczynę!

Mamaoli, oby to okazał się właśnie ten Panadol - i żeby się polepszyło!

reklama
Oglądałyście film "Życie jest piękne"? Wczoraj obejrzeliśmy z mężem (miał wolny dzień i mogliśmy wieczór razem spędzić :)) i oczywiście się popłakałam... :) Bo jak sobie wyobraziłam, że coś mogłoby grozić mojemu synkowi... Wiem, że tak suma sumarum skonczyło się wszystko dobrze, no może prawie dobrze dla najmłodszego bohatera (nie stracił mamy, ale stracił tatę), ale... Dobrze, że żyjemy w czasach kiedy możemy zapewnić naszym dzieciom bezpieczeństwo! Wiem, że to tylko film, ale zoabczyłam, jak ważne jest zachowanie dla dziecka dobrego nastroju, optymizmu :)

Do góry