reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Super!!! Nad Balaton przez 3 lata nie mogłam dojechać - ciągle plany zmieniałam ;)
Zamieść po powrocie świeże zdjęcia! Mój brzucholec też zaczyna w końcu sie ujawniać, mam nowe zdjęcia - dziś na spacerze mąż mi porobił, jutro zamieszczę na forum, dzisiaj nie chce mi się już przenosić zdjęć do kompa i zmniejszać.
Miłego pobytu nad Balatonem!!!

reklama
ja tez jestem ( i moj mezulek) zaszaokowana ta sprawa z pielegnirkami- okropne!! od razu myslalam o tym co ja bym zrobiila na miejscu tych rodzicow. ale nie jestem w stanie znalezc sie w tej sytuacji- dobrze ze nazwali te baby potworami bo nimi sa!! a swoja droga to ciekawe czy te kolezanki bylyby tak samo wyrozumiale jesli stalo by sie to z ich dziecmi??

A daj spokój Magda - głupoty opowiadały, bezczelne jeszcze je broniły!!!! wychodzi na to, że tak samo nie mają idiotki wyobraźni i byłyby w stanie to samo zrobić, a może nawet robiły, tylko udalo im się i nikt o tym nie wie. Uffff, ale się wkurzyliśmy z mężem!!!
Najgorsze jest to, że te kretynki też mają dzieci!!!!!! :mad:

no to tym bardziej nie moge zrozumiec tego okropienstwa, a ja sie dziwilam jak to mozliwe, ze na wojnie tyle ludzi maltretowano... ja tez nie moge spokojnie sluchac o tej sprawie i moj mezulek tez bardzo to przezyl szczegolnie teraz kiedy swiadomosc mamy inna (z powodu ciazy)

wcześniej nie emocjonowalismy się tak - teraz jak pomyślimy, że to mogłoby być nasze dzidzi, to nas trzęsie (teoretycznie nasze) my też bardziej jesteśmy teraz wyczuleni na płacz dzieci, takie przykre sprawy itp. - zresztą każda z nas...

wodniczka: ja mam nisko ułozone łożysko, a ostatnio gin mówił, że jak będę ósmego na usg i dalej tak bedzie, to już trzeba mówić o łożysku przodującym. i zero bzykanka do końca. chyba skonsumujemy nasze małżeństow w pierwszą rocznicę ślubu jak tak dalej pójdzie. ::)

my z mezem, teoretycznie....mozemy sie kochac:) ...ba! odgonic od meza sie nie moge:)...ale niestety w praktyce wyglada to całkiem inaczej.....libido opadło mi do zera....sex mnie wogóle nie interesuje(?!) a jak juz spróbowalismy ,to plamiłam.....powiedziałam DOSC...nie zamierzam,za kazdym razem sie stresowac, ze dzieje sie cos niedobrego....

Natomiast dowiedziałam sie od połoznej ze meska sperma powoduje skurcze macicy , tak samo jak sam orgazm....i ze warto kochac sie przed samym rozwiazaniem,bo poniekat powoduje poród:)

reklama
Od dłuższego czasu nie byłam na forum i co widzę ? że się nie połapię i nie wiem czy zdążę nadrobić zaległości. ;)
Anik, Trzymaj się, odpoczywaj i dbaj o siebie!

Do góry