maga ja też popieram dziewczyny!!!! okrutny twój suwaczek, skasuj go jak najszybciej!!!
Też się uczyłam, że Autyzmu w tym wieku to raczej nikt nie będzie w stanie stwierdzić. Pamiętam naszą rozmowę na ten temat na jakiś wątkach i tam podsyłałam Ci linki do forum rodziców dzieci z Autyzmem, może tam uzyskałabyś jakieś informacje gdzie jeszcze można się czegoś dowiedzieć, jakieś ośrodki, poradnie, byś mogła już coś zacząć działać. Bo w takich sytuacjach niezwykle cenny jest czas. A czekanie do kwietnia to strasznie dużo czasu...
Miłek miał duże a nawet bardzo duże opóźnienia ruchowe, obniżone napięcie mięśni, asymetrię ciała, jednak dzięki odpowiedniej rehabilitacji i stymulacji organizmu pięknie nadrabiał stracony czas. Teraz tylko muszą się umówić na wizytę kontrolną u logopedy, bo jak mnie mnie przestrzegano Miłek przez to może mieć problemy z mową i faktycznie mięśnie buzi są słabe, usta ma często otwarte, ślini się.
maga szukaj, szukaj, szukaj i nie daj sobie wmówić pewnych rzeczy, wiesz, że ja miałam dość duże problemy ze zdrowiem Miłka i gdybym w połowie słuchała się lekarzy a sama nie szperała, dowiadywała się, szukała prawdzich lekarzy z pasją i chęcią do pomocy to myślę, że miłkowe problemy byłby gorsze. Mnie podczas tych wielu godzin ćwiczeń z małym zawsze lekarze, rehabilitanci pocieszli, że tak młody człowieczek szybko przy dobrym prowadzeniu nadrabia, ważne jest tylko dać organizmowi dobry znak.
jak chcesz mogę jeszcze raz poszukac tego forum.
osinko trzymam mocno zaciśnięte kciuki!!!
viola - oj kobietko wypoczywaj i odezwij się po powrocie
ivon SUPER!!! Ale się cieszę
Faktycznie straszie szybko to minęlo! Miłego mieszkania i samych pięknych chwil w nowym domku
koga no to trzymam kciuki za szybką i bezbolesną przeprowadzkę
aqua cudne co piszesz, piękny czas przed tobą achhh