reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
osinko trzymam kciuki!

iwosz gratuluje córci! jeśli chodzi o moje doświadczenia to dziewczynki o wiele spokojniejsze i lepiej śpiące niż Maks;-)

a ja ostatnio kompletnie nie mam czasu na BB jak już znajde chwile to wpadam na naszą klase;-) ale obiecuje poprawe:-D teraz Kamilka błyskawicznie sie rozwija, jakby sie dało to juz by biegała, także oczy dookoła głowy trzeba miec, no i uważać, żeby braciszek nic jej nie zrobił;-)pozdrawiam cieplutko
i witam fionke!

Hej, wpadam na chwilę do Was, bo znalazłam chwilkę wolną w pracy.

PRZEPROWADZILIŚMY się do naszego nowego domku hurrrrraaaaaa!!!!:-)

Jest super! Póki co mam kupę roboty- sprzątanie, rozpakowywanie ( nie wiem skąd my mamy tyle klamotów), ale najważniejsze , że już tam mieszkamy.

Na razie jesteśmy "odcięci od świata"- czekamy na podłączenie netu, więc tylko w pracy mogę sobie co nieco poczytać.

OSINKA- trzymam kciuk, życzę powodzenia i gratuluję odwagi !!!!

ivon - gratulacje!!! oby się wam szczęśliwie mieszkało!!!!!

my też już na finiszu - przeprowadzka za 2- 3 tyg.

w przyszłym tygodniu montują nam kuchnię i wykładziny w sypialniach, dom pomalowany, płytki położone - czekamy tylko na drewnianą podłogę - ale chyba wprowadzimy się bez niej - bo i tak już tam grzejemy na full i szkoda by to puste stało- a z podłoga czekamy bo posadzka ma ponad 2,5% wilgotności a powinna mieć najwyżej 2%:wściekła/y:

no i drugie auto trzeba kupić :wściekła/y: bez tego ani rusz

reklama
ivon gratuluje:-)

koga a Tobie zycze udanej "wprowadzki" no i czas pomyśleć już nad kolejnymi mieszkańcami;-):-D

viola wracaj do nas po tej 3 tygodniowej przerwie

Do góry