reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
osinko trzymam kciuki!

iwosz gratuluje córci! jeśli chodzi o moje doświadczenia to dziewczynki o wiele spokojniejsze i lepiej śpiące niż Maks;-)

a ja ostatnio kompletnie nie mam czasu na BB jak już znajde chwile to wpadam na naszą klase;-) ale obiecuje poprawe:-D teraz Kamilka błyskawicznie sie rozwija, jakby sie dało to juz by biegała, także oczy dookoła głowy trzeba miec, no i uważać, żeby braciszek nic jej nie zrobił;-)pozdrawiam cieplutko
i witam fionke!

Hej, wpadam na chwilę do Was, bo znalazłam chwilkę wolną w pracy.

PRZEPROWADZILIŚMY się do naszego nowego domku hurrrrraaaaaa!!!!:-)

Jest super! Póki co mam kupę roboty- sprzątanie, rozpakowywanie ( nie wiem skąd my mamy tyle klamotów), ale najważniejsze , że już tam mieszkamy.

Na razie jesteśmy "odcięci od świata"- czekamy na podłączenie netu, więc tylko w pracy mogę sobie co nieco poczytać.

OSINKA- trzymam kciuk, życzę powodzenia i gratuluję odwagi !!!!

ivon - gratulacje!!! oby się wam szczęśliwie mieszkało!!!!!

my też już na finiszu - przeprowadzka za 2- 3 tyg.

w przyszłym tygodniu montują nam kuchnię i wykładziny w sypialniach, dom pomalowany, płytki położone - czekamy tylko na drewnianą podłogę - ale chyba wprowadzimy się bez niej - bo i tak już tam grzejemy na full i szkoda by to puste stało- a z podłoga czekamy bo posadzka ma ponad 2,5% wilgotności a powinna mieć najwyżej 2%:wściekła/y:

no i drugie auto trzeba kupić :wściekła/y: bez tego ani rusz

reklama
ivon gratuluje:-)

koga a Tobie zycze udanej "wprowadzki" no i czas pomyśleć już nad kolejnymi mieszkańcami;-):-D

viola wracaj do nas po tej 3 tygodniowej przerwie

Do góry