reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
razem z Ola wygralysmy konkurs na teletubisiowa ozdobe choinkowa - czasopismo Teletubbies oglosilo ten konkurs pare miesiecy temu i dzis sa wyniki- nagrodzono 5 dzieci, ich zdjecia i zdjecia prac sa na okladce (w srodku) gazety :) :) :)

Nawet nie wiecie jaka mam frajde :)

maga nie zdażyłam zobaczyć suwaczka o którym to była mowa, ale wyglada na to, że dobrze, ze go nie widziałam:-(trzymam mocno kciuki, zebys trafiła na ludzi, którzy Ci pomogą, no i Jaguni...

Madzia jak milo, ze się odezwałaś:-)gratuluje nowej pracy

dzieci w przedszkolu rozbrajajace.. prawie cały czas wszysccy chichotaliśmy, jedna dziewczynka ze spódniczka w górze, chłopczyk , który nie chciał tańczyć, drugi, który wołał kupe.. śpiewali super, deklamowali, kilkoro nie chciało solo sie odezwać (w tym tez moja Ola;-)), oj dzieci są wyjatkowe..

AniaM gratulacje dla Ciebie i Oli!!
ja wygrałam ostatnio spodenki polarowe w promocji gerbera, niestety opel zafira przeszedł mi koło nosa;-)

A tak wracając do autyzmu... trochę żartem

ten kolega o kt. tu pisałam mówił mi, że każdy z nas ma w sobie cechy dziecka autystycznego. Nie wnikałam... dziś po tym maga co piszesz, przyznaje rację. Ja mam takie cechy jak spotykam się z moją szwagierką... :cool2:

no proszę, mamaoli - nasza rozrywka się tu pojawiła ;-) pewnie paznokietki schną między imprezami :-D

Kinga skad wiedzialas????????:szok::szok:
chyba masz kamerke gdzieś tu zamontowaną;-)
właśnie susze paznokcie nad klawiaturą:-D:-D:-D

dzieci już popakowane na jutro
łózeczko turystyczne i wózek już w aucie:happy2:

reklama
Do góry