reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Trzymam kciuki żeby nic go złapało, bo kolejne czekanie naprawdę dobija - w tym przypadku bardziej Ciebie, niż malucha.

Ja będę wiedziała jutro kiedy idę na zabieg - 10.12 czy też 17.12.

reklama
ech ja tak trochę z innej beczki

smętnie mi że hej! nie wiem czy tylko ja jestem taka nieposkładana???

dobija mnie jak czasem widzę jak Maks tęskni za mną - wczoraj cały dzień smutasił i chodził ze smokiem i z kotem - jak tylko weszłam kota rzucił w kąt a smoka wypluł pod łóżko i się przytulał:no:

koga u mnie to samo:-(
jeśli wychodzę zanim jogusia się obudzi to jeszcze luz, ale jak już nie śpi, to kładzie się pod drzwiami, albo chce mnie zająć np tańcem abym nie wyszła, często wychodzę z domu ze łzami w oczach i potwornymi wyrzutami sumieni,że zostawiam moje szczęście.....czuję się w takich chwilach wyrodną matką, choć wiem,że ma zapewnioną doskonałą opiekę

zrobiłam sobie wolny wieczór, a tu nikogo nie ma...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ani poklikać nie mam z kim :-:)-:)-(
ale za chwilkę mężyk wróci z pracy i już mi będzie lepiej (chyba;-))

mi też jakoś smętnie.....
ale problemów z wyjściem nie mam....Młoda zadowolona i nie przeszkadza jej jak wychodzę z domu/auta/od ciotki. Ale miodem na me matczyne serducho jest powrót ze szkoły...Młoda szczęśliwa i ja też:-)

qurcze dziewczyny jak jak tu dawno nie zagladalam :no:
normalnie zero czasu na cokolwiek,
u mnie teraz goracy okres-poszukiwanie mieszkania do wynajecia a poza tym bieganie na rozmowy w sprawie pracy :-(
och,

anian: masz sliczne zdjecie w podpisie :tak:

reklama
Do góry