reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Dzidzia była bez mamy i było w porządku. Mała jest cały czas na cycu, więc mama będzie wpadać na karmienie.

A ja z dwójeczką? Dobrze, ale dlatego, że wiem, że tylko jedno jest moje, a drugie tylko na jakiś czas.

W tym miejscu wielkie ukłony dla mamyoli! Kobieto jesteś wielka!

Ja Cię nie straszę, mówię jak czuję :-)

Szymon i dzidzia to spokojne dzieci, każde umie się ładnie samo bawić, ale oboje potrafią dać czadu i każde chce mojej uwagi... jednocześnie...

ms_-_mikolaj_.gif
Dziewczyny dla was i waszych dzieciaczkow: Najserdeczniejsze życzenia Mikołajkowe, dużo, uśmiechu, zdrowia, szczęścia i serca.
Juz Mikolaj grzeje sanie. Czego pragniesz niech sie stanie. Kazde z marzen skrytych w glebi swiety Dziadek moze spelnic.
brillantnoel39.gif

Kinga, nie boj sie dasz rade:-) Czasem mam dosc ale bardzo sie ciesze ze mam dwojke, mysle ze jakby Julia urodzila sie tak jak urodzi sie Twoje dzidzi to w ogole bylo by ekstra. 18 miesiecy roznicy to jednak troche malo. A zobaczysz jak sie kocha druga dzidzie, mama mi zawsze mowila ze kocha nas z bratem po rowno i cos w tym jest, po rowno ale rownoczesnie kazde troszke inaczej. Szczerze mowiac teraz przy dwojce mam nawet wiecej czasu dla siebie i meza niz jak mialam jedno dziecko, dziwne ale prawdziwe:-)

reklama
Do góry