reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
koncze liste prezentow:

dla dziadka- magiczne jajko - to jest jajko, ktore trzeba podlewac, wyrasta z niego fasolka a na listku ma napis, np. Good luck. (tez ministerstwogadzetow)

dla zony dziadka- plasterek zapachowego mydelka (moze zapach czekolady, u nas jest taki salonik mydlarski) i kilka kulek olejku do kapieli.

dodatkowo wszyscy dostana :
-imbirowe ciasteczka upieczone przez mnie
-karteczki swiateczne, zrobione glownie przez Ole (ja wycinam i pisze zyczenia a Ola ozdabia za pomoca kredek, naklejek swiatecznych, odciskow swojego kciuka i pieczatek z Kubusiem Puchatkiem) - jedna juz dzis zrobilysmy- w ksztalcie choinki, wyglada bardzo fajnie:-)

Ja też bym chciała zmienić pracę:tak::tak:nawet bardzo ...tylko nie wiem na co;-)bo po co komu doktor fizyki jądrowej:-) ale coś wymyślę, bo już bardoz źle ze mną. no i spać nie mogę jak myślę o naszym (a właściwie -moim) kredycie....

Kasianka bardzo bys sie zdziwila jak bardzo fizycy sa elastyczni i wykonuja rozne zawody. Dzisiaj w pokoju odkrylismy ze 4 z nas to fizycy a zawod wykonywany mocno odbiega od wyksztalcenia.

Prezenty gwiazdkowe powoli planujemy, ostatnio nie moge doliczyc sie ile prezentow dla maluchow potrzebuje. Obecnie w

A jak nie przyjdzie kasa(tfu, tfu) to będą jaja

suszi - jaja brzmią trochę wielkanocnie, ale z pewnością byłyby oryginalne pod choinkę :-p:-D:-D - a tak serio to trzymam kciuki za kaskę:-) i bardzo fajne pomysły:-)

ja mojej mamie chciałabym wykupić jakiś karnet do spa - ale: nie znam żadnego spa bo nie bywam:sorry2:
tacie łatwo - z koszul zawsze się b. cieszy bo niecierpi ich sam kupować:tak:
bratu z żoną - chyba coś do domu - cały czas się urządzają i lubią bibeloty
ale Zuzi lat 8 - ??????????????????????? pojęcia nie mam - ma pokój zawalony zabawkami i wszystko ma! nie wiem czy jeszcze coś ją cieszy ...

ależ tu ruch... chyba wszystkie na zakupach mikołajkowych :tak:

ja dziś tak podkurzona jestem, że szok. To chyba najgorszy dzień moich ostatnich 4 miesięcy :confused:

Wszystko zaczęło się od tego, że Rafał pojechał samochodem do pracy, a w bagażniku pojechały pieluchy. Zostałam w domu bez żadnej pieluchy dla Lolki. Zadzwoniłam z awanturą :wściekła/y:, tzn nie musiałam się awanturować, mój ton był taki, że......... szkoda gadać.

Oczywiście Rafał przyjechał z pieluchami, ale mój nastrój udzielił się też Lolce i jest jazda! Chodzi za mną, buczy mi tu nad uchem, przyczepiona do nogi,, jak coś robię przy zlewie, to wpycha się miedzy nogi i zlew oczywiście depcząc mi po stopach!!!

Chyba powinnam w samopoczuciu pojękiwać, ale samo mi się pisze :confused:

....a ja wciąz nie mam pomysłu na prezenty.....

obawiam sie ze skonczy sie na prezentach tylko dla dzieci :):):) a w rodzinie ich mamy aż dwojkę ...jedna to moja NAdia a druga to córka szwagra prawie 9-letnia MAdzia

NIe uda mi się nadrobić zaległości z czytaniem, ale teraz postaram się być na bieżąco.

Dziewczyny, napiszcie mi, co sądzicie o wózkach Coneco. Chodzi mi konkretnie o model Joker. Posypała nam się przechodzina spacerówka parasolka. A spacerówka Roana Kortina niekiedy jest za ciężka i trudno z nią dostać się do sklepów.

Azik, nie chcę Cię martwić, ale nawet leciuteńki katar spowoduje dyskwalifikację do zabiegu. Podobnie kiedy weźmiecie antybiotyk - ja właśnie czekam na zabieg, ale musi minąć przynajmniej 10 dni od zakończenia kuracji.

reklama
Do góry