My najprawdopodobniej spędzimy święta u moich rodziców i nie wiem co to będzie, bo mam troje rodzeństwa, do tego starsza sister z mężem i dwójką dzieci:-)+ rodzice, no i na pewno jeszcze zrobimy prezent dla babci mojego m.
Właściwie to na razie mniej więcej wiem jakie chciałabym zrobić im prezenty, za to nie wiem za co
. Póki co jesteśmy trochę spłukani, a mój mąż robi na umowę o dzieło dla różnych firm, które płacą czasem z kilkumiesięcznym opóźnieniem
Tak więc kaska jest zarobiona, ale nie wiadomo kiedy do nas dotrze:-(.
Pomysły na prezenty:
-mój mąż zajmuje się animacją i od zawsze marzył o ruchomym modelu ręki, którego do tej pory nie ma- no i to chyba będzie prezent dla niego
Model z drewna lewej dłoni - do rysunku!!! OKAZJA (269782566) - Aukcje internetowe Allegro
-dla sióstr myslałam o taki zestawie
http://allegro.pl/item275588182_prowansalski_zestaw_kapielowy_lustro_gabka.html+
PROWANSALSKA GĄBKA DO MASAŻU SZCZOTKA IKEA WZORY (276278229) - Aukcje internetowe Allegro
- dla Franka-synka siostry( w wieku Zosi) ze dwie książeczki o Mysi z Endo( są świetne ostatnio kupiłam Zosi takie 3 książeczki- 1 dużą o poszukiwaniu skarbu i dwie średnie- o kolorach i Mysia na placu zabaw, uwielbia je
Aktualnie w endo jest promocja 50%- za takie 3 książeczki i śliczną bluzeczkę z długim rękawkiem płaciłam 66 zł)i pewnie coś jeszcze, może miska z tego sklepu
-dla Julki mojej chrześnicy( ok. 5lat)myślałam o takim zestawiku
BUBCHEN ZESTAW DLA MAŁEJ KSIĘŻNICZKI__TYLKO TU_ (275456979) - Aukcje internetowe Allegro i pewnie coś jeszcze,
MamoOli może coś poradzisz, choć w sumie Julka jest rok starsza od Oli
może taki but
NOWA sznurowanka przeszywanka z igłą drewno BAJO (273090704) - Aukcje internetowe Allegro
- dla moich dzieci mam pełno pomysłów i cały czas zmieniam zdanie
-dla rodziców właściwie nie wiem jeszcze
- no i przypomniałam sobie, że mojego braciszka jednak nie będzie:-(
- szwagrowi- jeśli
AniaM zdradzi tajemnicę, gdzie można kupić lizaka ze skorpionem, to pewnie skradnę jej pomysł
- dla babci poduszkę + beżową, ażurową poszewkę( ja mam taką i strasznie jej się podobała)
Często jako prezenty kupowałam ładne filiżanki lub kubki oraz kolorowe i pachnące mydełka na wagę, książki, ach te prezenty
A jak nie przyjdzie kasa(tfu, tfu) to będą jaja