reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

a mi napiszcie jak się robi wszystko co zjadamy:-) margarynę, jogurty, wędlinę, słodycze itd. wtedy może wogóle przestanę jeść!!!! i w końcu schudnę:-D :-D

reklama
sylwia: ja tez czesto jem przy komputerze :zawstydzona/y: ;-) a wynika to z faktu ze wykorzystuje moment gdy baretk spi i chce jednoczesnie zjesc snaidanko i poczytac co tam u was slychac :cool2: wuec to chyba bedzie mi wybaczone :-p ;-)

Sylwia- może napisz co jesz zamiast margaryny...:baffled:
Mnie już dawno przestała smakować, ale masła G. nie wolno ze względu na wątrobę.:no:

No i od dziś mam bioparox (byłam u laryngologa).....Zobaczymy czy poskutkuje, bo to mogą być różne rzeczy- od zapalenia zatok, do zapalenia stawu itp......:baffled: :sick:

nie wiem co sie dzieje dzis w nocy Lena miala prawie 40 stopni goraczki (to juz druga noc tylko w pierwszej bylo 38,3) i nie ma zadnych innych objawow
lekarz wczoraj powiedzial ze jakis wirus moze trzydniowka
a w nocy bylo prawie 40 stopni
tzreslam sie ze strachu

oj biedna lenka :-( to pewnie ta paskudna 3-dniowka skoro nie ma innych objawow... i wlasnie to jest najgorsze bo ta goraczka wykancza najbardziej (i dziecko i rodzicow)
zdrowiej szybciutko malutka!!

co do magaryny czy masła to ja tez nie jem odzwyczaiłam sie jak pracowalam przeszlam na diete nie jem chleba a te chrupkie pieczywo nie smakowalo mi z masłem i takim sposobem nawet nie mam do czego je zjesc

LENCIU zdrowiej mamusi szybciutko zeby sie juz nie martwiła

ja tez jakos sie odzwyczaiłam i od bardzo dawna nie jem ani masła ani margaryny ..................nawet nie wiem kiedy i z jakiego powodu przestałam jej uzywac .........chyba ot tak poprostu :):)

reklama
My też margarynowi, a do tego dużo słodzący :confused: Chyba dwa największe grzechy jedzeniowe mamy na sumieniu :confused:

Sylwia, miałam dzwonic, ale nie dogadałyśmy się i jakos nie miałam śmiałości :-p Ja taaaaka nieśmiała :happy:

Kasiulla, wiem co przeżywasz. Karola przy trzydniówce właśnie miała taką wysoką gorączkę. Nie martw się. Dawaj jej dużo pić i jak tylko temperatura zaczyna wzrastać, dawaj czopka.
Z Karolą w czasie trzydniówki był tak cyrk, że nie chciała dac sobie zmierzyć temperatury. Teściowa kupiła taki termometr na czoło... :-)

Do góry