reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

My z moim mężem jesteśmy zgodnym małżeństwem...ale czasami jak się coś dzieje to kłócimy sie że hej...i każde krzyczy....ale jakoś potem się dogadujemy usiądziemy i spokojnie wytłumaczymy co sie każdemu nie podoba.:tak: :tak: :tak: ja mam wybuchowy charakter i nie umiem w sobie dusić emocji .....i niestety wybucham

reklama
oj kobietki czytam i smutno sie robi życie jest okrutne

chcialam sie pozalic ze mnie koles z obuwniczego kupilma tydzien temu buty i sa za duze nie wiem jak to zrobilam pojechalam je zamienic na rozmiar mnijesze
wkurzyl mnie bo nie przyjol zwrotu na ktory mialam28dni twierdzac ze buty sa zbyt duzo uzywane a mialam je na sobie 2razy nie widac sladu ale nie umialam sie z nim klocic po angielsku.Wystawiłam je na allegro mam nadzieje ze ktos odkupi bo nie mam buto i troche kasy na nie poszlo:-(

ja wiem, ze flora jest bardzo reklamowana i ze napisane jest na niej ze nie ma tluszczow utwardzonych, ale tluszcz roslinny nieutwardzony jest w postaci plynnej, a flora jest stala prawie jak maslo. wiec to co o niej mowia to klamstwa reklamowe. jest takim samym swinstwem jak inne margaryny.

ja wiem, ze flora jest bardzo reklamowana i ze napisane jest na niej ze nie ma tluszczow utwardzonych, ale tluszcz roslinny nieutwardzony jest w postaci plynnej, a flora jest stala prawie jak maslo. wiec to co o niej mowia to klamstwa reklamowe. jest takim samym swinstwem jak inne margaryny.

Aniu uzywalam jej przez rok i nie jest ona twarda jak maslo tylko jest bardzo "miekka"

Kinga Michał będzie napewno brał sobie wolne, ja myślę, że minimium 10 dni może dwa tygodnie, zobaczymy a później wiem , że bede mogła liczyć tylko na siebie:-( coprawda moja mama mówi, ze beda przyjeżdżać i pomagać no ale to będzie tak z doskoku, nie żeby była tu non stop, no chyba, że faktycznie nie będe dawała sobie rady to ja poproszę, żeby została na kilka dni:confused: nie mam pojecia jak to wszystko będzie... póki co boję sie jak cholera.. A dzis chcac dać upust moim nerwom, walnełam do zlewu miseczką z melaminy, a tam chohla była.. i miseczka i chohla rozwalone:wściekła/y:
Co do kłótni to u nas ja bardziej wybuchowa jestem niestety:-(
ale Michałowi tez się zdarzy zdenerwowac sie na mnie
no ale na szczęście szybko łagodzimy napiecia

Kasiulla :-D to nic ze flora jest "miekka", na pewno nie ma postaci plynnej jak olej, wiec jest utwardzona :tak: nie ma innego wyjscia jak chcemy miec smarowidlo do kanapek, bo olej splywa:-D ale zdrowe to niestety nie jest. Skutki na poczatku nie sa widoczne, tluszcze utwardzone atakuja podstepnie. M.in. uniemozliwiaja dzialanie tluszczom nienasyconym z grupy omega 3.

Słyszałam ostatnio, że receptą na udane małżeństwo jest KONSTRUKTYWNA kłótnia raz na trzy miesiące ;-)

Ło matko, co tak rzadko? u nas raz na dwa dni! conajmniej!

ale nie wyobrażam sobie innego męża...

dziewczyny, działają wam suwaki z tik taka? bo Kubasowi sie zatrzymał 4 dni temu

aniaM widzialam na wlasne oczy jak sie margaryne robi-nie jadam nawet mnie nie interesuje czy to zdrowe czy nie fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj-sam widok produkcji odstraszylby smakoszy:-p

magdalenka ty dzielna kobitko-wiem ze trudno ale juz jestescie na dobrej drodze no i brawa dla bartka ze ci pomaga;-)

kinga czy ty aby nie mialas do mnie dzwonic?bede w pl jeszcze w maju ;-)wiec moze sie zgramy na rozmowe:happy:
mamaoli wiem jak to sie na tej koncowce dluzy-i jak ciezko jest-ale wierze ze sobie poradzisz
co do klotni to dzis doszlam do wniosku ze ja jestem konfliktowa-ze ja nigdy nie powiem o co mi chodzi spokojnie tylko z pretensja,nie powiem otwarcie np.kochanie wyrzuc smieci-a zaraz z ryjem wyskakuje,naprawde i tak w wielu sprawach-maz sie ze mna nie kloci-to zawsze ja:-(kiedys tak nie bylo-owszem byly sprzeczki ale nie takie-od dzis pracuje nad soba:tak:

reklama
Do góry