reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ivon a ja wlasnie sobie tak mysle ze rok temu to juz bylam taka ogromna ze ciezko mi bylo co kolwiek zrobic a termin mialam na 28 marca :-D

caluski dla Kingusi dzisiejszej solenizantki :-) :-)

a ja rok temu zazdroscilam tym, ktore juz tulily swoje pociechy ;-) i myslalam ze ja w tej ciazy to do konca zycia bede chodzic hehe :-)
jeszcze troche i wszystkie bedziemy o drugiej (kolejnej) ciazy tak myslec ... :-p :tak:

Magdzia,czyzbys cos planowala a nam jeszcze o tym nie powiedziala??? :-) ;-) .A nam dwa dni temu gumka pekla...:szok: .Boje sie nawet pomyslec co moze z tego wyjsc bo w tej chwili to raczej z niczym sobie nie radze a co dopiero z nastepna ciaza i dzieckiem :no: .Wiec mam mieszane uczucia co do tego.

ja byłam jedną z pierwszych ,ale niestety maczała w tym ręce medycyna niezbyt naturalna...

kolejna ciaża...

z łezką patrzę na suwaczki mamyoli :)

azik no co Ty? Twoje suwaczki też piekne;-) :-)

a mój trzeci też jest efektem peknietej gumki...
wiem co czujesz benita
ale bęzie dobrze, zobaczysz:tak:
wbrew pozorom to nie takie proste, mi gin powiedział, ze musze być wyjątkowo płodna...

A ja rok temu miałam już kilka nieregularnych skurczy za sobą i kładłam sie spac, po to by o 2 w nocy z już regularnymi w miare zbierac sie do szpitala:happy: i pomyślec , że za dwa miesiace znowu mnie to czeka:szok:
aż sie wierzyc nie chce....

reklama
Kaśka ja do tamtego pamiętnego dnia jakoś nie wierzyłam w to, ze mogą pęknąc:no: no ale przekonalam sie, ze jednak,o i ze wystarczy ten jeden raz....

Nie mam pojecia jak sie teraz bede zabezpieczac, odkąd strasznie przytyłam po tabletkach ( które to brałam głównie na uregulowanie@) byłam przeciwniczką ale teraz już chyba się nie bede zastanawiać....i będe znosic skutki uboczne...

Do góry