reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Podoba mi sie Ewunia jak cholera, zapewniam Cię... mam do przygotowania na jutro 2 lekcjie w tym spradzian, a siedze i doprowadzam coś do stanu używalności...

posiedziałąbym z moim mężem, albo poczytał wątki do których nie mam czasu zajrzeć, ale mam kaprys

podpis

Wielki Brat

Wkurzasz mnie dziewczyno - zrozum - prosze o dyskusje w wątkach dyskusyjnych - pozostawy wątki informacyjne wolne od zbędnych komentarzy

Ewunia i Azik - dajcie już spokój....nie ma o co kopii kruszyć.............:-) :-) :-) a na marginesie sorki że sie wtrącam ...ale tak obserwuje ta waszą dyskusje !!!!!!

po prostu się wkurzyłam, i tyle,

ale już skończyłam - w tym wątku nic EWUNIA nie usuwam i nie przenoszę bez wyraźnej prośby

więc żaden z postów nie zniknie, chyba że ktoś usunie sam...

Dziewczyny a jak tam brzuszki nie bolą po pączkach? ja uczciwie powiem że dla tych pączków obiadu nie jadłam...bo w sumie po co!:-) :-) :-)

kurna azik mi tylko chodzi o to ze nie pisalam tam o d*pie maryni tylko pisalam na temat karteczek inne dziewczyny tez pisaly dzisiaj po poludniu a ty wszystko skasowalas, ale nigdzie nie bylo napisane ze tam nie mozna sie wypowiadac?? wiec dlaczego teraz mnie opierdzielasz ze zasmiecam chociaz pisalam na temat...to skasuj te posty i zostaw tylko liste dopisz bez komentarzy bo jak widac nie tylko ja nie wiedzialam ze nie mozna sie tam odzywac, nie wiedzialy tez dziewczyny ktorych posty usunelas a nie od razu robisz jazde...ja sie mam domyslac gdzie mi sie wolno odezwac a gdzie nie wolno?? a na koncu bez podania przyczyny kasowane sa moje posty... a poza tym jesli od razu nie napisalas dlaczego to robisz to nie zarzucaj mi ze przeze mnie masz caly zepsuty wieczor bo bb sie zawali przez moje dwa zasmiecajace watek posty

reklama
tak kaska76 tacy sa... szkoda ze niew eisz o co chodzi a zabierasz glos w sprawie... to sprawa miedzy mna i azik...ja juz wszystko powiedzialam i uwazam sprawe za zamknieta...mam nadzieje ze azik tez..bo nieporozumienia sie zdarzaja ale wazne zeby na koncu podac sobie reke

Do góry