reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

EMCIA no to sie zastawił chlopina :) gest ma widac i kocha cie na zbój
amoj malzoenk kupil mi komplet bizuterii z cyrkonia kiedys mu napmknelam ze jest ytakie cudenko:) i kurcze kupil chyba cos chce oby nie trzecie dziecko ;)

reklama
emcia no no pozazdroscic w sensie pozytywnym oczywiscie

ja dostalam piekny bukiet kwiatow
a synka nawiedzil sam sw.walenty chyba-caly dzien sie do mnie tulil:tak:
maz po nocce przespal dzien a tera w pracy wiec po walentynkach....

Sylwia- wchodzisz na strone tik.taka robisz suwaczek....potem generują się kody i ty kopiujesz skrót (bbc code - do wklejania na forum) a potem wklejasz w swoim podpisie.:tak: :tak: :tak: i akceptujesz zmiany.:-) :-) :-)

my na walentynki dostalysmy piekny kosz z zakilami az sie wiosenno w domu zrobilo :-) :-)

ja kupilam selince duze serduszko z piernika z napisem "kocha cie" i Selincie dala tatusiowi na walentynki az tatus mial lzy w oczach :-) a w pracy chodzil i wszystkim pokazywal co dostal od corci :-) :-)

wowo dziewczyny jak ja wam zazdroszcze!!

mojego M niem, wroci dopiero w sobote rano i z tego tytulu dostalam tylko zyczenia przez tel. w sumie to nie mamy za bardzo nastroju na takie swietowanie (pisalam w watku o samopoczuciu)

ale emcia, kati, karolka, mamooli, i inne szczesliwe kobitki- super macie chlopow! nie ma co!!! :tak: :-)

A ja mam kłopot. Czy któraś z Was miała zwracające dziecię:confused: :confused: :confused: Moja "zaszalała" dziś w nocy i nad ranem po mleczku:wściekła/y: Dziś cały dzień miała dietę (podczas kąpieli już widać było, że ma mniejszy brzuszek:zawstydzona/y: ) i zjadła 3/4 bułki, 4 chrupki kukurydziane i pół banana. I nie wiem czy jutro ją dalej trzymać na diecie:confused: Czy mogę jej podać mleczko, co na obiadek. POMOCY:baffled:

Dwa razy juz mialam z ella taka akcje, takze mam wprawe:-D :-D Raz wyladowalismy w szpitalu o pierwszej nad ranem, bo sie powaznie wystraszylam tak strasznie zwracala!!:baffled: Biedulka malutka szlo jej chlustami co chwila! Nawet nie wiem skad tego tyle w takim malenkim brzuszku!!!:szok: Koniec koncow lekarz przebadal, pobral krew i mocz i kazal sie nie martwic, bo dzieciom tak sie moze zdarzyc i w 99% przypadkow to nie jest wina pokarmu, tylko np. wirusa ktory dzidzia zalapala w ciagu dnia. Wyniki wyszly ok. Tez na drugi dzien nic nie jadla, poilam ja woda i dawalam cyca. Ale juz kolejnego dnia dawalam normalnie jedzonko tylko mniejsze porcje. Bylo ok! Nie martw sie zbytnio!!;-)

reklama
emcia, dzięki.

Już nie martwię się tym, bo wczoraj cały dzień było oki :happy: (zjadła mało, ale cóż głodna nie była). Za to dziś o 5 nad ranem musiałam jej dać banana, bo moje dziecię obudziło się głodne:szok: :szok: :szok: a mleka jeszcze dziś nie chcę jej dawać:-D

Do góry