reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A odnosnie walentynek, to normalnie wierzyc mi sie nie chce, ze za 5 dni bedziemy w Amsterdamie!!! :szok: :-D :-D No naprawde mnie zaskoczyl! Super niespodzianka!!! Choc on zawsze mi robi extra prezenty - ma lepsze wyczucie niz ja!! Lecimy we wtorek raniutko wracamy czwartek wieczorem! :tak: Dwie noce bez Elli!!:-( To najgorsze!! Juz sie boje czy bede w stanie sie odprezyc czy bede ciagle o niej myslala!:zawstydzona/y:

reklama
moj mezus jakies 4 dni temu zerwal zonkile na trawniku i wlasnie wczoraj sie rozkwitly smial sie ze to prezent na walentynki i pomimo tego ze mowilismy ze nuie robimy zadnych prezentow kupilam mu lizaka serducho a on dał mi rozyczke ale taka w doniczce miniaturke:tak: fajnie tak obdarowywac sie prezentami:-):-)

Sylwia: wchodzisz do podpisu wklejasz link (pamietaj, ze to musi byc ten BBcode do wstawienia na forach dyskusyjnych), robisz podglad podpisu i widzisz czy ci wyszlo czy nie!! Musi wyjsc, bo przed chwila probowalam!!!;-) Powodzenia!!!

magdalenaB ona to mleko pije od listopada :-) tak więc to nie alergia.
Ostatnimi czasy nie jadła żadnych nowości...

Obstawiam:
1. coś zjadła co jej nie podpasiło
2. moje dziecię jest po przeziębieniu więc nałykało się flegmy...i jakoś jej się musiała pozbyć
3. reakacja na odstawienie

A może wszystko na raz albo jeszcze coś innego:confused: Nie wiem.Dzisiaj już ma humorek i kolorki tak więc myślę,że jest już oki, chociaż kupa była giganyczna...(może za dużo bułki:no: )

Ewunia- możesz to nawać cenzura ale żeby nie było sytuacji że nie można czegoś znależć to romowy prowadźmy na innym watku - tu niech beda rzeczy istostne dla karteczek - bo to naprawde trudne późnej coś znaleźć...

I jeszcze raz prosze dziewczyny o to by zanim zapytacie o coś zaglądac do pierwszego posta w tym wątku - tam jest większość odpowiedzi...

Asiabeti i Asia 21 - przepraszam za podmianę dzieciaczków :)

dostęp do pierwszego posta mam ja i Terseska - więc w razie czego można prosić o dopisanie czegoś nawet na PW :)

mamy mnóstwo watków - niech będą troszke na temat - zwłasza te w których sa ważne informacje - to tak dla naszej wygody - dlatego posty wyjasnione lub juz nieaktualne a nie niosące ważnych treści osobistych i wewnętrznych to po prostu usuwam. - z watków inrofmacyjnych... - lub przenosze do wątków gadułowych :)

azik tak to nazywam bo o ile pamietam to wlasnie a propos karteczek przytoczylam dziewczynom posta tereskii z pierwszej strony, ktory mysle wyjasnia te wszystkie pytania ktore wczesniej padly...zniknal tez post magi86, ktora wyjasniala sytuacje a teraz ktos znow o to pyta?? jakbo zostalo to juz by nikt nie pytal... albo wystarczy w temacie napisac lista obecnosci na urodzinkach - bez komentarzy...

reklama
ewunia, jeżeli ten post występuje o 3 strony dalej to nie ma potrzeby go przytaczać, to tylko spowalnia forum i wątek...

przytoczyłaś post w którym zaszło już 5 zmian - więc jest dość nieaktualny... i tym samym wprowadzający w błąd

a są tu potrzebne komentarze - ale na temat - jezeli maga już sie wytłumaczyła i Marlenka w kilku watkach i 10 postach - to wystarczy.

maga nie potwierdziłą udziału - i to musi wystarczyć, resztę osobistych spraw nalezy załatwiać na PW albo w watkach gadułowych ale nie inormacyjnych - bo wtedy informacje giną

Ewunia - prosże od tego sa inne watki i przenosze nasze posty do głownego

Do góry