reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
No wlasnie cos pare ostatnio dziewczyn tu nie zaglada ja np zastanawialam sie gdzie jest MamaBoo:confused:

mamyboo to juz bardzo bardzo dawno u nas nie było ..............kiedys z czystej ciekawosci sprawdzałam czy pisze jeszcze na forum(chodziło mi o akcje karteczkowa).....i z tego co widze to ostatnio była na forum gdzies na poczatku listopada.....

witam!
moja coreczka <8m-cy> tez ma naczynika wypuklego tyle tylko ze na główce nam pdiatra powiedzial ze to samo sie wchlonie .narazie rosnie. 28 lutego jedziemy do chirurga dzieciecego do wroclawia zeby nam powiedzial co robic.pozdrawiam;-)

A ja donosze ze doszly juz pierwsze karteczki:-) :-) :-) Serdecznie dziekuje w imieniu synka.

Ivka 76 masz talent , kartka od Ciebie to male arcydzielo.

Bardzo dziękuję za miłe słowa, które akurat dziś bardzo mi były potrzebne - jeszcze kilka karteczek mam do zrobienia i potrzebne mi było takie podbudowanie, że one się naprawdę komuś podobają.
Dziękuję...

Czesc dziewczynki, melduję sie....:-)
Czytam Was codziennie ale nie potrafie sie zmobilizowac , a czasami to mi sie wydaje ze pierdoły bede pisać;-) .

U nas leci, Marysia łazi i wymyśla w jaki tu nowy zakamarek sie wcisnąć :-) , nie wychodzimy na zewnatrz bo u nas mrozy i nawet ostanio był śnieg. Wszyscy w pracy , nie ma komu zostawic Marysie , wczoraj nie miałam jak kupic pączków;-) .
Jedynie jestem szczesliwa bo wczoraj przyszła poczta z wiadomoscia ze Marysia dostała ubezpieczenie, chociaż jedno z głowy i wreszcie bedzie można sie umawiać na tę operacje Marysi. Będzie mieć usuwanego takiego miękkiego guza na główce.

Na szczescie czuje sie dobrze , jednak dalej nie mam ubezp. wiec nadal nie byłam u gina. Bede to załatwiac w najblizszym tygodniu.
Pozdrwawiam

Bardzo dziękuję za miłe słowa, które akurat dziś bardzo mi były potrzebne - jeszcze kilka karteczek mam do zrobienia i potrzebne mi było takie podbudowanie, że one się naprawdę komuś podobają.
Dziękuję...

ivka76.....my również dziękujemy za karteczkę ...jest śliczniutka ....małe arcydzieło ......tylko ci mogę pozazdrościć zdolności....:-) :-) :-)
jeszcze raz dziękujemy..

Dzięki dziewczynki za pamięć! :) Zgadza się, brak czasu... praca, szkołda, dom... niestety sama sesja inie poszła tak dobrze, jak zaliczenia, bo miałam dwa egzaminyi jeden już wiem, że nie zdałam (brakło mi tylko dwóch dobrze zrobionych pytań, w sumie było 30) a drugi czekam na wyniki, ale raczej też lipa...:-(
W pracy zmiany, bo mój mąż został kierownikiem w zespole, w którym pracowałam i dostała "propozycję" zmiany zespołu, no i zmeiniałam no i teraz się szkolę, a w tym nowym zespole nie ma dostępu do netu, więc lipa... chyba, że coś wykombinuję... może z czasem...
Eehh momentami to już mam dość....
Mieszkanko się kończy budować... byliśmy wczoraj zobaczyć.... jest JASNE, tak starsznie się cieszę, bo bardzo tego chciałam, pod koniec marca skończą, więc myślę, że w kwietniu oddadzą,.... super, tlyko gdzie kasa na wykończenie....eeehhh
W akcji karteczkowej biorę udział, wiem tylko mam spoóźnienie dla roczniaków na forum, ale myslalamo onich i nadrobię w tym tygodniu...naprawdę nie miałam kiedy... :(
Gratulacje Kati! Która następna? ;)
I wielkie dzięki dla Ivki76 za karteczkę urodzinową - wielkie zaskoczenie i ogromnie milutkie! Teraz dopiero, bo wczoraj ją odebralam, bo nie mieszkam pod adresem, który podałam, tam mieszka moja mama, ale korepsondecję odbieram raz na tydzień. Buziaki dla Ciebie i Szymonka!

Buziaki!

I przepraszam za literówki, ale już padam...

reklama
Do góry