reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Anian mi Kuba raz zrobił taką akcje ale to po ziemniakach z koperkiem z gerbera wiedziałam, że to od tego i więcej mu nie dałam.

Przetrzymaj może jeszcze jutro Patrycje na jakimś lekkostrawnym jedzonku niech brzuszek się wyreguluje i nieprzemęcza.

reklama
Anian mi Kuba raz zrobił taką akcje ale to po ziemniakach z koperkiem z gerbera wiedziałam, że to od tego i więcej mu nie dałam.

Przetrzymaj może jeszcze jutro Patrycje na jakimś lekkostrawnym jedzonku niech brzuszek się wyreguluje i nieprzemęcza.

Dobra Kobieto, to co mam jej dać jeść:confused: :confused: :confused:

A ja nie wiem od czego to było, choć propozycji kilka i niekoniecznie związanych z jedzeniem...

kati super, ze wszystko Ok po wizycie:-)
mi po Maksiu tez zostało 8kg na plusie a teraz już 10 przytyłam:-(
ale trudno , bede się brac za siebie jak juz szczęsliwie urodze

kinga nie martw się, do wakacji juz blizej niz dalej:tak:

a ja dzis dostałam różę a kilka dni wcześniej wodę toaletową, byłam naprawde zaskoczona, bo w tamtym roku nie robilismy sobie prezentów:happy:
ja jutro może sie zrewanzuje bo jade rano na badania i bede miała okazje gdzieś przy okazji wyskoczyć

A my mamy słodką walentynkową tradycję...mężuś dostaje rochery i ja rafaello (obowiązkowo w metalowym pudełku):-)

O matko, dziewczyny! Moj maz przeszedl samego siebie nie dosc, ze dostalam od niego na walentynki ogromny bukiet roz i.....UWAGA: Dwie noce w Amsterdamie w przyszlym tygodniu w 4-gwiazdkowym hotelu!!!, to jeszcze jak bylam na aerobiku wykapal Elle, nakarmil i przygotowal do spania - ja tylko musialam polozyc. A teraz gotuje kolacje przy swiecach...:tak: Jestem w szoku....

reklama
Do góry