reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Maga, catherinka, Milla chylę Wam czoła za te wyniki w szkole - jesteście wielkie:tak: Doskonałe mamusie
i ja podziwiam !!!!
ostatni, największy i najważniejszy egzamin na koniec aplikacji zdawałam będąc w ciąży - uffff - nigdy więcej egzaminów !!!!!!

a w pracy mam taki nawał roboty, że mimo że jestem na stawce godzinowej i powinnam się cieszyć - to już przekroczyłam ten próg do jakiego zależy mi na kasie i chętnie bym się trochę poobijała nawet na własny koszt!:tak:

jedynie wejście na BB pozwala mi odparować mózg:laugh2:

reklama
czesc dziewczyny :-) Ja na feriach. Jestesmy u Rafała rodzinki i byczymy się. Jedynym naszym zajęciem jest... jedzenie :-) Ale fajnie :-) Jak wrócimy do domu, to chyba w życiu nie nadrobię tego, co tu wypisujecie... Ślę buziaki i uściski :-)

no no piszecie w zastraszajacym tempie:tak:

magdalena tobie juz gratulowalam,ale nic nie zaszkodzi GRATULUJE jeszcze raz
catherinka no no no,super ze tak dobrze ci idzie GRATULUJE!!! nio juz jestem,ciesze sie ze sie cieszysz ze jestem;-)
maga dasz rade bez niczego,trzymam kciuki
milla i dla ciebie gratulacje

a swoja droga jak wy to robicie?ja sobie nie wyobrazam nauki z kacprem,oj nie

azik dobrze ze juz sa znane wyniki ipodjac wlasciwe leczenie,fakt leki nie za tanie-mam nadzieje ze pomoga
iwka ja dopiero teraz ssuwaczek zobaczylam-a tam u ciebie np.kobiety ciezarne nie maja darmowej opieki?bo w niektorych krajach tak jest,
kinga wybycz sie kobito-fajnie tak nic nie robic co?;-)
poza tym jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cholernie sprzet zainfekowany jakims dziadostwem,net mi raz diala raz nie a jak juz dziala to pol godziny strony mi otwiera:wściekła/y:
informatyk ze mnie zaden wiec czekam az chlop naprawi

Witam Marcowe Mamy :-)
Mój synek jest też marcowy /3 marzec 2006/.Urodził się w 37 tygodniu.Ja niestety jestem kwietniowa,ale przez wzgląd na Kacperka proszę o przygarnięcie mnie do marcowych mam.Pozdrowienia dla wszystkich :tak: .

Witam.
Ja też chcę zgłosić marcowego dzieciaczka.Kacper urodził się 3 marca 2006,ważył 3200,długi 53 cm.Urodził się w 37 tygodniu przez cesarskie cięcie.Ja mam na imię Donata i mam 41 lat / o matko,ale jestem stara:szok:.
Pozdrowionka dla Marcówek i Marcówiątek.

oj sylwia to niech ci ten chlop kompa szybko naprawia bo inaczej znowu cie czeka rozlaka z nami! a tego to chyba ani ty ani my nie zniesiemy :tak:

reklama
a nam dziś mija 4latka od pierwszego spotkania z moim mężusiem na precent nie licze bo jest przed wypłatą hihi ale pamiętal rano dostałam słodkiego buziaczka:-)

Do góry