reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Koga - przyda Ci sie odpoczynek, jak masz zaufaną osobę która sie zajmie maluchem, to chyba warto jechać...

Dzwoniłam po wyniki wymazu - na razie wiadomo że wszyszły bakterie które powodują zakażenia długotrwałe górnych dróg oddechowych, no to chyba uff :)

Dzięki za wsparcie..

reklama
nie od astmy to na pewno nie tylko synek kolezanki mial ostatnio te bakterie - wywoluje ona zapalenia pluc i inne infekcje drohg oddechowych i jest ciezka do wyleczenia tzn ten chlopiec o ktorym mowie lezal dwa miesiace w szpitalu i dostal trzy antybiotyki (ba ta bakteria jest tez ciezka do wyleczenia)
ale skoro sa niegrozne to tylko sie cieszyc :-) :-)

Poczytałam o mykolpaźmie - to raczej nie jest ona - bo mały nie miał ani razu zapalenia płuc, tylko ostre, lub przewlekłe lub spastyczne (astmowe) zapalenia oskrzeli...

ale i tak byłaby to dobra wiadomość bo jest to choroba zupełnie wyleczalna antybiotylami (oczywiście jeżeli nie dosżło do powikłańń - a mały nie ma żadnych objawów, (OB, leukocyty w normie)

Maga, catherinka, Milla chylę Wam czoła za te wyniki w szkole - jesteście wielkie:tak: Doskonałe mamusie

reklama
ja nie wspominam jednak dobrze okresu podyplomówki.. .zaczęłam jak Piotrk miał 5 miesiecy skończyłąm jak Bartek miał 5 miesięcy..

myślałam że nie dam rady... zwłaszcza że w innym mieście...

Jestescie dzielne, zwłąszcza ze wyniki Wam rosną :)

Do góry