reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

SYLWIA WITAJ!!!!!
super, że wróciłaś:tak: :-) napewno szybciutko załapiesz nowe forum

fizycznie czuję się calkiem dobrze a tak poza tym to różnie, bo ciąża byla baardzo nieplanowana, ale staram się nie załamywać i wierzyć że bedzie OK, z resztą dziewczyny mnie ciągle podnoszą na duchu:tak:

reklama
Sylwia, ja mieszkam w Irlandii od 7 lat! Pytaj, jesli czegos nie wiesz!:tak: Aby zwazyc i zmierzyc malenstwo w Irlandii musisz udac sie do lokalnego Health Center i zarejestrowac tam synka u pielegniarek srodowiskowych (public health nurse). To jest darmowe i mozesz sobie wtedy chodzic co jakis czas i wazyc i mierzyc kacpra. One rowniez beda co jakis badac rozwoj dziecka. (W Irlandii pielegniarki srodowiskowe sa za to odpowiedzialne a nie lekarze). Dlatego wazne jest zebys go tam zaprowadzila. A gdzie mieszkasz, jesli wolno spytac??

No prosze tylko przez weekend mnie nie bylo i SYLWUSIA nam niespodziewajke zrobila. Witaj KOCHANA, musze nadrobic weekend, i poczytac co u Ciebie :-D

Pozdrawiamy Cie z Lolem serdecznie :tak::tak::tak:

emcia-no no calkiem niezly staz-?ogolnie mialam tu przyleciec na poczatku ciazy ale spanikowalam i rodzilam w kraju,dopiero jestem tu od sierpnia.jakby co to na pv,oki?
izka no fajnie ze mnie pamietacie,fajna lolo ma bluze

Emcia i Sylwia- dobrze wiedzieć że mieszkacie w I. Ja już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wyjazdem. ciężko mi podjąć taką decyzję ale już jestem coraz bliżej:-) :-) jeszcze tylko kilka razy wkurzę się w pracy :-) więc w razie czego też będę się dopytywać...

właśnie zamówiłam bilety do PL juz na bank lecimy 12kwietnia na dwa tygodnie :-):-):-):happy::happy::happy:
alez jestem szczesliwa z tego powodu
w ogole dzis fajny dzien byłam na play group z Emilka szalała z dziećmi poznałam kilka mam polek wymieniłam sie numerami
jedna idzie ze mna we czwartek zapisac mnie do szkoly jezyka :happy:
o czym marzylama nie wiedzialam gdzie szukac a okazało sie ze mam pod samym nosem szkole
bede musiala tylko jakos pokombinowac co z mala ale dam rade na bank

mam nadziejej ze mi nikt tego humorku nie popsuje:tak:

reklama
Krakow pomalu zasypuje :-)
my wlasnie wrocilysmy ze spacerku Selinka nie mogla sie nacieszyc pierwstszym sniegiem , probowala zlapac spadajacy snieg i zlizywala jak jej cos spadlo na buziaka, oj cudowne to bylo :-) a my w krakowie sanek nie mamy :-(

teraz szybka kawa i gotowanie obiadku na jutro :baffled: no ale trzeba

Do góry