reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Asia to wpadnij do mnie po sanki:tak:
Jak trafisz do Skawiny to zapraszam

Ola już mi życ nie daje tlko chce "bułwana" lepic jak tylko śnieg zobaczyła, antybiotyk już skończyła brać, czuje się dobrze więc chyba jutro się wybiorę na mały spacer przed dom, zastanawiam sie tylko jak sobie dam rade z nimi naraz i .. brzuszkiem, no coż spróbujemy...

reklama
U nas w Tarnowie bieluteńko. Wyglądałam jak bałwanek jak wróciłam ze spacerku. Może w końcu pojeździmy na tych sankach :-))

ale ja Wam zazdroszcze tego sniegu :eek: u nas troszeczke popadalo dwa dni temu ale wszystko od razu sie rozpuszczalo wiec nawet Zuzia nie poczula tego sniegu :-(

u nas niestety tez jeszce nie jest bialo a mialo wedlug prognoz zaczac padac wieczorem :-( juz nie moge sie doczekac w przeciwienstwie do mojego meza :-)

U nas tez bialutko, ale chyba juz chce koniec zimy. Przyzwyczailam sie juz do bezsniegu :tak:

Kasiula, milusio, ze juz jestes "zadomowiona", korzystaj z paly group jak najczesciej, ja bardzo milo wspominam czasy jak chodzilam z "moimi" dzieciaczkami na te spotkania, bardzo zaluje, ze u nas nie ma czegos takiego, nawet kiedys myslalam, ze sama otworze cos podobnego tu, kto wie moze...
I gratulije zaparcia ze szkola, zycze wytrwalosci i powodzonka!

kurcze a u nas anomalia pogodowe
ktos mowil ze w londynie nie ma sniegu:baffled::confused: JEST!
ale ciekawe ile polezy na sanki pewnie nie zdarze bo nawet ich nie mam;-)

reklama
A u mnie zaczęło sypać - w sumie to na weekend może zostać ten śnieg - zabierzemy Mateosia na sanki:-)

Do góry