reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
We Wrocławiu śnieg sypie chyba od nocy, bo już go sporo jest, a i pada nadal. Jednak nie sądzę żeby się zbyt długo utrzymał, więc się nawet nie napalam na sanki z Szymkiem.

Ja się wybrałam na sanki, z pomoca kuzynki , bo sama to bym chyba padła. Już jak ubrałam Ole byłam mokra.. a tu jeszcze wrzeszczący przy ubieraniu Maks i ja:wściekła/y: No ale dzieci się troche dotleniły (Kamilka też) a ja rozruszałam,
po spacerku byłam strasznie słaba i jakieś dwie godziny dochodziłam do siebie no ale żyje;-) byle kurde do maja

A ja już mam dosyć tego śniegu :wściekła/y: :wściekła/y: Najpierw w drodze do szpitala zgubiłam 1. kółko od wózka (znalezione w drodze powrotnej) , później co krok m.in. przez ulicę taszczyłam wózek razem z dzieckiem w rękach (brak możliwości przejazdu) :no: :no: :no: . Na koniec jakiś 2 debili wjechało centralnie w kałużę i maluszki mój i siostry o mało co nie napiły się wrednej wody. Nie zdążyłam zapisać nr rej. Paranoja - chodniki zabrejone, pługi jeżdżą i cały syf spychają na chodniki :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A tu ciągle sypie.

Ja też chcę wiosnę :-(

reklama
Do góry