reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
mamaoli gratuluję dziewuszki :) od początku stawiałam na córeczkę :)
będziemy miały w marcowych mamach małą rumianeczkę ;-)

Madziu trzymajcie sie cieplutko i dużo zdrówka dla maluszka

kati GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!ALE SIĘ CIESZĘ Z KOLEJNEGO MALCA :tak::tak: A JAK TWOJE SAMOPOCZUCIE?

Witam
Jestem w szoku:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: . Jest godzina 22:58 a tu od 20:10 nikt nic nie napisał coś mi się zdaje, że nasze dzieciaczki nas tak absorbują, albo mężowie;-)

Kati, GRATULUJĘ

Mamooli fajnie, że nosisz córeczkę...(oby się sprawdziło jak już urodzisz;-) )

magdalena zdrówka dla Bartka

Madzia dużo zdrówka dla dzieciątka.:tak:

Mamaoli buziaczek dla Kamilki, Oli i Maksia :-) :-)

Ja odczuwam coś jak przesilenie wiosenne, czy wy też tak macie?

też jestem ciekawa, która z nas bedzie następna:-)

no i też podzielam stwierdzenie anian:tak:
pustawo coś ostatnio na marcówkach.....

a ja siedziałam dzis w ciuszkach, spakowałam osobno te co wyłącznie chłopięce, poprzegladałam sukieneczki po Oli itd.
no i oczywiście kusi, żeby jescze pare różowych, słodziunich , malutkich dokupić:-D :tak:

mamooli ja przez ostatnie dwa dni robiłam to samo:):):).......pakowałam malutkie rzeczy po Patryku i az wierzyc sie mi nie chciało ze Patrynio juz taki duzy ....a te najmniejsze spioszki takie słodziutenkie:):):)

reklama
Do góry