reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mamooli: no faktycznie, raz dziewczynka, raz chłopaczek :laugh2:

Kati: gratulujemy szczerze!!!!!!!!!!! a przylatujesz na wiosnę do PL????????

reklama
KAAAATTTTTI !!!! jejku, gratuluję!!!! BAAARDZO sie cieszę!!!

Mamooli, buziaki dla Ciebie i Filipinki :-) To Maksiu bedzie dowodził siostrami :-D Widzę, że dbasz, żeby nie byc w mniejszości :laugh2:

Dziekuje za gratulacje. I ciesze sie i boje jak to bedzie. Trzymajcie kciuki zeby Patryk za bardzo nie dawal sie mamusi we znaki. W ciazy z Patrykiem mialam troche komplikacji i martwie sie ze znow sie to moze powtorzyc. Jestem jednak dobrej mysli.

Kaska 76 przylatuje 28 marca i bede do 26 kwietnia. Licze na spotkanie z Toba i z Osinka. Troche sie boje tej podrozy, a raczej tego zeby nic w ostaniej chwili nic nie wyskoczylo i zebym mogla przyjechac.

MamaOli, gratulacje coreczki. Ja mam przeczucie ze u mnie tez bedzie dziewczynka. Ciekawe czy sie sprawdza bo z Patryniem od poczatku czulam ze to chlopczyk.

Calusy

ojoj!! kati sredecznie gratuluje!!! :-) :-) :-)

mamooli, maksia i filipinki
: tobie tez! a imie bardzo orginalne, ale slodkie! :tak: :-)

a ja dopiero dzis mam czas zeby chociaz ten watek przejrzec :-( bartek od soboty mial 38-39 stopni goraczki, wymiotowal po antybiotykach, mial biegunke itp. dopiero dzis jakos juz lepiej, ale noc byla straszna. nie pozwolil sie odlozyc do lozeczka, ba nawet kolo siebie go nie moglam polozyc, chcial spac tylko na moich rekach lub brzuchu. dziewczyny wymiekam!:sick:

Madzia trzymaj się, niestety przy chorobie tak to jest. Jak Mateusz był chory też nocki były koszmarne, miał zapchany nosek budził się z krzykiem bo nie mógł swobodnie oddychać.
Mogę poradzić Ci tylko jedno : CIERPLIWOŚĆ. Bartuś teraz jeszcze bardziej Cie potrzebuje. Ale nie martw się, lada moment wyzdrowieje i wszystko wróci do normy.

MADZIA trzymaj sie cieplo niedlugo to minie i bedzie ok:tak:

jesli o mnie chdozi samopoczucie mi sie poprawilo wraz z osotania sobota kiedo to bylam ostatni dzien w pracy
oj dziewczyny co ja sie natesknilam za moja lobuziarka mala
ale tatus super sie spisal czasem tylko dziwnie ja ubieral bo nie weedzial w co ale to drobiazg;-):-D

madzia trzymaj sie i oby juz było lepiej

a z tą Filipinka to żart oczywiście:-D
wczoraj po kilku godzinach myślenia (aż mnie głowa rozbolala!)
zdrabniania, dopasowywania do nazwiska itd. staneło ostatecznie na KAMILI, Michał sie zgadza więc już imie jest:tak:

kasiula oj z tym ubieraniem to fakt, jak Michał sam ubiera to ojojjoj:-D

reklama
Do góry