reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Chciałabym dołączyć mojego synka do grona marcowych dzieciaczków. Miłosz urodził się 02 marca 2006 roku przez cesarskie cięcie. Ważył 3280 i mierzył 52cm. Ja mam na imię Aneta, a tatuś Miłoszka- Paweł.
Pozdrawiamy!!!

Emcia, dobrze że z malutką wszystko w porządku!

Anik, mam nadzieję, że Krystianek będzie zdrowy a Tobie życzę wytrwałości w walce z chorobą i trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko udało!

Anik, smutno mi strasznie, że będziesz u nas rzadko :sick: A na jakie forum się przenosisz, jeśli wolno spytać? Życzę dużo zdrowia dla ciebie i Krystianka, no drugiego dzidziusia wkrótce!

Jakoś tak niedobrze się ten rok zaczął. Wczoraj byłam na pogrzebie mojego kolegi z licealnej klasy. Powiesił się w Sylwestra... Zostawił żonę i małą córeczkę. Trudno mi w ogóle w to uwierzyć...

u toska grzybek chyba pomalu znika nie wiem czy zasluga lekarstw czy smarowania buzi czy wygotowanych smoczków, gryzaków i nie wiadomo czego jeszcze ale najwazniejsze zaczał cos w koncu jeść, i dziobek otwiera jak tylko z łyżeczka podjadę do buzi :-)

CZeść Kasiulla i Viola :) buziaczki dla Waszych dzieciaczków. Mam nadzieję że Wam się spodoba u nas..i że znajdziecie dużo ciekawych wątków...:-)

Emcia bardzo się cieszę z dobrych wiadomości.

Anik życzę Tobie i Krystiankowi dużo zdrowia. Pisz i podsyłaj zdjęcia koniecznie.

Dziewczyny dziękuję za wsparcie. U siostry obyło się bez biopsji, miała USG i badanie krwi. Teraz czekanie na wyniki. Oby tylko nic nie przyszło pocztą - przyślą "zaproszenie" do instytutu, gdyby coś wyszło nie tak. W innej sytuacji dopiero w październiku powtórzona będzie terapia jonowa.

ANIK ja też życzę Ci duzo zdrowia i upragnionej ciązy:tak: wierzę ,że się uda, pozdrawiam Cie cieplutko no i nie opuszczaj nas całkiem:-(

pytia strasznie to smutne:-( :-( wiadomo dlaczego ten kolega sie powiesił??

Marlenka no i trzymam kciuki, zeby z Twoja siostrą było dobrze

reklama
dziewczyny, czy ktoras z WAs ma neostrade?
bo dostałam pismo, w którym informuja ,ze został zmieniony cennik i ze moge bez konsekwencji rozwiązać umowę do 14 lutego jak mi nowe warunki nie odpowiadaja
tyle, ze nie mogę znaleźć tego cennika:wściekła/y: tzn. znalazłam niby ale nic z tego nie kumam:confused: może wieci o co chodzi?

swoją drogą to wkurzające! Bo podpisałam umowe i się z niej wywiązuję a oni nie! bo sobie zmieniaja ceny!! ja jakbym chiała rozwiazac umowe to pewnie poniosłabym jakas kare a oni sie nie wywiązuja i nic im nie mozna zrobic, jeszcze robia łaskę, że mogę zrezygnować i żadna kara mnie za to nie spotka:wściekła/y:

Do góry