reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mamaoli my też mieliśmy neostrade wcześniej poprostu porażka na całej linii rozwiązalismy umowe w czerwcu internetu nie wyłączyli a później przysłali rachunek na kwote powyżej tysiąca. no i trzeba było działać

reklama
mamooli, koga (z tego co pamiętam ma neostradę), a ona do tego jest specem w sprawach prawnych :-D:tak::tak::tak:

A może chcą obniżyć ceny za internet???

koga jesli masz neostradę i wiesz o co chodzi to bardzo proszę naświetl mi jakie maja nastapić zmiany:eek:
z góry dziękuje:-)

Emcia jak to dobrze uslyszec dobre wiesci , ciesze sie z Wami.

Anik my Wam tez zyczymy tylko zdrowka i abys jak najszybciej do nas (nas brzuszkowych mam) dolaczyla :-) , no a mialam nadzieje ze wtedy ......... ( jak rozmawialysmy to mi ten pierwszy test nie wyszedl a pozniej :szok: :-) ) ale czekam na wiesci.
No i nie zapominaj nam zdjec wysylac bo smutno by bylo bez slodkiej buzki Krystianka.:tak:

Dzieki dziewczyny! Az mi sie lezka zakrecila ze tyle osob sie ucieszylo z moich dobrych wiesci!!:tak: :tak: Teraz na pewno bede zagladac czesciej, bo w koncu mam dzialajacy bez zarzutow komputer!! Choc zaleglosci nigdy nie nadrobie! Buziaki dla wszystkich mam i dzidziolkow!:laugh2: :laugh2: :laugh2:

mamooli - mamy neostradę i dostaliśmy to pismo - też bez cennika, myślę że nowy cennik obowiazywać będzie dla przyszłych umów a nie dla tych już obowiązujących, tzn. nie mogą zmienić cen, które nas już obowiązują. Zmieniają natomiast Regulamin - tzn. o tyle chyba, że będzie można mieć neostradę bez konieczności wykupywania abonamentu
... mam nadzieję, że się nie mylę:dry:

Anik - pozdrawiam i trzmam kciuki za Twoje zdrowie i powiększenie rodziny:happy: ... może jednak znajdziesz czas żeby coś czasem napisać na BB:happy:

a u mnie w sumie to nie wiem czy dobra czy zła wiadomość...

u Piotrusia mamy trzeci migdałek do wycięcia... (nie mówiąc o stulejce - ciekawe czy można to zrobić za jednym zamachem...)

i zła - bo boję sie zabiegu
a dobra - bo może te choróbka malucha sie skończą...

dziewczyny dobrze ze sa tu i dobre wiadomości - napawa to optymizmem :)

smutne są te historie swiąteczne i noworoczne - ja tak sie ciesze że jednak zdrowie w sumie jest...
i skończył sie rok 2006 - duzo dobrego ale też duże złego wydarzyło się w 2006...

azik trzymam kciuki, będzie dobrze.
Ja powiem Wam że mam ogromny strach przed stulejką u Mateusza, nie odciągam napletka bo sie boję a szczerze mówiąc jak próbowałam to nic z tego nie wychodzi bo sklejone i tylko troszkę sie rozszerza. Nic w końcu nie robie bo boję się że uszkodzę. Przy kolejnej wizycie u pediatry musze o to koniecznie zapytać.
azik a jak było z tym u Piotrusia?

reklama
tak jak mówią - do roku starałam sie nie odciągać - i nie dodciągałąm, a potem był problem... na siłę da radę Piotrusiowi odciagnąc - ale ledwo się przeciska i sprawia mu to dużo bólu..

dziewczyny pisałam w inny mwatku - prosze o pomoc dla kolezanki w sprawie wytycznych przy diecie skazy białkowej...

Do góry