reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Już pisałam w innym wątku ale napiszę jeszcze raz tutaj :-)):-)
Mój synek urodził się w 34 tc z wagą 2070, wzrostem 49 cm! Zaskoczenie miało miejsce 8 marca 2006r. :-)):-D

reklama
czasem cos pisalam potem sie przeprowadzalismy i troszke czasu nie mialam dostepu do netu ale przed swietami odzyskalam elektroniczny kontakt ze swiatem :)

Witam wszystkie mamusie po dlugiej nieobecnosci! Zyczymy wszystkim mamusiom i maluszkom wspanialego Nowego 2007 roku! :tak: :tak:
Mam juz wyniki badan Elli i jest dobrze! Nie jest to guz zlosliwy! Choroba nazywa Hemangioendothelioma niemowleca i objawia sie bezbolesnym guzem w okolicy sliniaki przyusznej. Lekarz powiedzial , ze powinno sie samo wchlanac do drugiegi roku zycia. U Elli na szczescie guz jest niewielki i w niczym jej nie przeszkadza!
Tak bardzo sie ciesze, ze to nic powaznego! Przez tem miesiac oczekiwania chyba sie zestarzalam o 10 lat... :-( :-( Ale najwaznieksze ze jest ok!
Zupelnie nie wiem co slychac na bb i pewnie w zyciu nie nadrobie zaleglosci!
Obie z ella mocno wszystkich calujemy i dziekujemy za wczesniejsze slowa otuchy! Buzka;-) ;-)

no to teraz mozesz pisac i czytac do woli :-)

a tym ze jest duzo watkow sie nie przejmujcie, my same czasem nie nadazamy z ich przegladaniem :-D

reklama
Jakoś tak wyszło,że się nie zgłosiłam jeszcze na listę szczęśliwych mam marcowych dzieciaczków.Czas to nadrobić;mam na imie Aneta a mój synuś Miłoszek Zbigniew .Urodził się w dzień planowanego terminu 3 marca o 10,50(cc)Ważył4200,dł57 cm:) dostał 10p :-).

Do góry