No to super wiadomość Emcia!:-)
A ja się przenoszę się na inne forum
. Dobrze mi tu z Wami, ale nie dam rady być tu i tu, czasem postaram się wrzucić fotki mojego syneczka na BB.
Muszę Wam powiedzieć, że mam wstępne wyniki badań, moja leukopenia (bardzo mała ilość białych krwinek) jest spowodowana chorobą, która nazywa się toczeń układowy.:-( Na razie przeciwciała wyszły mi pozytywnie (2 z trzech lub czterech głównych, w szpitalu zabrali mi wyniki -wrrrr, więc nie mogę określić dokładnie), więc czekam na kolejne wyniki badań, które miałam wykonywane wczoraj na Wołoskiej. Wiem, że na razie nie mam zmian reumatologicznych, serce jest zdrowe i z płucami jest dobrze. Czekam na badania moczu, przeciwciał i wielu innych. Instytut Hematologii zacznę chyba traktować jak dobrego znajomego, bo będę tam częściej niż mi się zdawało.
A tak poza tym jest ok, Krystianek rośnie, niedługo zacznie chyba chodzić, bo trzymając się łóżka potrafi przejść więcej niż metr, nie potrafi się samodzielnie bawić, wszędzie musi być ze mną..., ale jest taki kochany, że nie wyobrażam sobie życia bez niego. Na razie muszę mu wykonać badania na przeciwciala, mam nadzieję, że chociaż Krystianek będzie zdrowy. No i muszę się trochę podleczyć i prawdopodobnie bardzo szybko zachodzić w ciążę bo czas wpływa u mnie na niekorzyść i gdy będę musiała brać leki na tocznia, to ciąża nie wchodzi w grę, nie chcę ryzykować. Bardzo pragnę drugiego dziecka, 13 lutego będę po konsultacji w IH, będę już wiedzieć co i jak, więc postaram się Wam wszystko napisać, a później informować o postępach zachodzenia w ciążę.:-) Buziaki dla Was i maluszków.