reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
AniaM no to współczuje

u nas dziś przedpołudniem gorączka ponad 38 , Maks dostał czopka i pospał 3 godziny na świerzym powietrzu (oczywiście wyopatulony konkretnie) ale na wieczór gorączka wrócila:-( poza tym nic
dostał czopka tez na noc i niedawno zasnął
ale boje się budzenia bo w ta noc ciagle popłakiwał
może to przez zęby..:confused:

a ja bym tak chciała dobić do trójeczki .....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
tylko chcę odczekać aż Maks do przedszkola pójdzie no i w tym czasię się wybudujemy

iwka - gratulacje z całego serca:happy: :happy: :happy:

i przyznam się, że jak teraz dwie moje przyjaciółki są w ciąży to zazdrość mnie zżera i jak im o tym powiedziałam to były w ciężkim szoku, bo ja takich instynktów nigdy nie miałam

iwka gratulacje i powodzenia!!!

u mnie w pracy dwie dziewczyny w ciąży i też zerkam na nie zazdrosnym okiem... aż mi głupio pytać w kółko, jak sie czują, co na usg, jak badania itp. ciążowe sprawy... a takie mają piękne brzuszki!

jak tylko wróci @ zabieram się za siostrzyczkę!

o widze ze dziewczyny sie rozmarzyly rozplanowaly
co do tych planow to tez juz pisalam kiedys ze marzy mi sie 3jakos tak milo
ale kiedy to bedzie i czy bedzie realne to sie okarze
ale zycze wam powodzenia w dazeniahc do celu;-)

Oj ja też bym chciała małego Szymonka :) w pracy dziewuszka w ciąży z bliźniakami i też zdziwiona chyba że ja jej ciążę tak przeżywam :)
ale na razie nie ma szans na braciszka.. mieszkanie małe, kontrakt mi się za rok kończy i co najgorsze tatuś już nie chce :( może łatwiej się zgodzić facetowi jak nie siedzi z dzieckiem codziennie :-)

reklama
jasne ze tak
moj maz przychdzi wieczorem widzi mala pol godz noi jak ma wolne
i mowi ze jak ja chce to mozemy juz teraz robic nastepnego dzidziusia
ale to glupie

Do góry