reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
AniaM no to współczuje

u nas dziś przedpołudniem gorączka ponad 38 , Maks dostał czopka i pospał 3 godziny na świerzym powietrzu (oczywiście wyopatulony konkretnie) ale na wieczór gorączka wrócila:-( poza tym nic
dostał czopka tez na noc i niedawno zasnął
ale boje się budzenia bo w ta noc ciagle popłakiwał
może to przez zęby..:confused:

a ja bym tak chciała dobić do trójeczki .....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
tylko chcę odczekać aż Maks do przedszkola pójdzie no i w tym czasię się wybudujemy

iwka - gratulacje z całego serca:happy: :happy: :happy:

i przyznam się, że jak teraz dwie moje przyjaciółki są w ciąży to zazdrość mnie zżera i jak im o tym powiedziałam to były w ciężkim szoku, bo ja takich instynktów nigdy nie miałam

iwka gratulacje i powodzenia!!!

u mnie w pracy dwie dziewczyny w ciąży i też zerkam na nie zazdrosnym okiem... aż mi głupio pytać w kółko, jak sie czują, co na usg, jak badania itp. ciążowe sprawy... a takie mają piękne brzuszki!

jak tylko wróci @ zabieram się za siostrzyczkę!

o widze ze dziewczyny sie rozmarzyly rozplanowaly
co do tych planow to tez juz pisalam kiedys ze marzy mi sie 3jakos tak milo
ale kiedy to bedzie i czy bedzie realne to sie okarze
ale zycze wam powodzenia w dazeniahc do celu;-)

Oj ja też bym chciała małego Szymonka :) w pracy dziewuszka w ciąży z bliźniakami i też zdziwiona chyba że ja jej ciążę tak przeżywam :)
ale na razie nie ma szans na braciszka.. mieszkanie małe, kontrakt mi się za rok kończy i co najgorsze tatuś już nie chce :( może łatwiej się zgodzić facetowi jak nie siedzi z dzieckiem codziennie :-)

reklama
jasne ze tak
moj maz przychdzi wieczorem widzi mala pol godz noi jak ma wolne
i mowi ze jak ja chce to mozemy juz teraz robic nastepnego dzidziusia
ale to glupie

Do góry