reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ivka, plany planami, a rzeczywistość... :-):-):-)

Ja już nie raz przekonałam sie, ze planować, to sobie można, a życie zweryfikuje... :-)

Dziekuje dziewczynki , w sumie to nie wiedzialam jak to powiedziec ale cieszymy sie bardzo z mezem ze tak wyszlo bo w sumie to planowalismy, teraz tylko sie bede modlic abym miala sile i zdrowko bo sama jestem z Marysia i w razie czego nie mam jej nawet gdzie zostawic . Na razie nie mam zadnych uciazliwych objawow ( i na szczescie mi cebula nie smierdzi:laugh2: ) ale wszystko sie moze jeszcze zmienic. Najgorzej z tym noszeniem Marysi bo niestety musze to robic ale wierze ze bedzie dobrze. Termin mam na 26 lipiec i ciesze sie ze nie jestem sama ( Mamaoli:-) :-) :-) )

no nie zawsze mozna wiedziec wypadki chodza po ludziach

IWKA gratulacje kurcze ja tez bym chciala brzuszek ale chyba poczekam az resztki tego mi zejda o ile zjda
chichichi:-D

iwka ja też sie bardzo ciesze że juz nie jestem sama:tak: ;-) :-)
no i termin Ci wypada w moje imieniny:-)
to jakieś 2,5 miesiąca będzie różnicy między naszymi dziećmi:-)
trzymaj się cieplutko i pisz na priva jakby co
super, że nie masz żadnych dolegliwosci i oby tak dalej:tak:
mnie jeszcze,kurcze mdłości co jakiś czas dopadają ale już najgorsze chyba za mną

reklama
Do góry