reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

reklama
gratuluję iwka...

to będziesz miała mniejszą różnicę wieku niż ja pomiędzy moimi maluchami

sypia się nam maluszki, kto nastepny ??? :laugh2:

reklama
uff, ja tylko na chwile.
Gratuluje Iwka :) :-) i zycze duzo sil i wytrwalosci:-)

Ja juz nie wiem jak sie nazywam. Ola przestala chodzic spac o zwyklej porze, caly tydzien zasypiala dopiero po 22, a przedwczoraj o 3 nad ranem !!! wczoraj o polnocy. Nic jej nie boli, po prostu chce sie bawic. Rano wstaje tak jak zwykle, w dzien spi 2 razy po pol godziny. Ona swieza jak skowronek :-D a ja padam z nog:no:. Do tego wszedzie musi byc ze mna, najlepiej na rekach, no w ubikacji klade ja na kocyk ;-) Jak maz chce ja wziac to jest ryk i lapanie sie kurczowo za moja bluzke. Teraz na razie spi, ale od 21.30 zdazyla sie juz obudzic 3 razy...:eek:

Do góry