reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kciuki zaciśnięste:)a ja mam dzisiaj jakiegoś dołka....jagoda budzi się w nocu 15-20 razy.....to chyba nie jest normalne,wszyscy trąbią mi o lęku separacyjnym, ząbkowaniu...a ja po prostu nie wyrabiam ze zmęczenia....poza tym ma megaśnie odparzoną pupę, a ja nie mam pojęcia od czego, od dzisiaj stosujemy termentiol bo nic innego nie pomaga..w dodatku czuję się cholernie samotna, nie mam się nawet do kogo odezwać, paweł w szkole, rodzice i rodzeństwo na imprezach. kontakty ze znajomymi urwały się kiedy zaszłam w ciążę...ech....jak czasami może brakować przyjaciół

reklama
Emcia trzymam mooocno kciuki

maga ja też dzis mam doła i też jakaś samotna się czuję i...szkoda gadać:-( odkąd wstałam, wszystko mnie dołuje albo wyprowadza z równowagi i ciągle mam płacz na końcu nosa. Michał poszedł do pracy a ja odetchnęłam z ulgą, bo ciagle mi sie pyta o co mi chodzi i czemu sie do niego nie oddzywam a ja po prostu nie chce mu w kółko tych samych żalów wypłakiwać, mam wrażenie że i tak mnie nikt nie rozumie
i że wszyscy mają jakieś rozrywki tylko ja nie:-(

mamooli doskonale cię rozumiem.....ja też po prostu chciałabym mieć kogoś, z kim mogę porozmawiać, komuś, komu mogę się wypłakać, ale nikogo takiego nie ma....

Magda ja też tak wstaje jak ty - Kuba przegina jezeli o to chodzi - dzisiaj w nocy spałam dwa razy po godzinie - i nie wiem o co chodzi mojemu dziecku ???????? jest coraz gorzej a ja jestem przez to mega niewyspanie rozdrażniona i lekko nieobecna

Emcia będzie dobrze trzeba w to wierzyć , kciuki będziemy trzymać

Emcia- trzymam kciuki :yes: Wszystko bedzie dobrze :tak:

Maga- pupa jak sie raz odparzy to wchodza grzyby i potem to jest bledne kolo. Sprobuj dostac od lekarza cos co grzyby wybije.

Anik, Catherinka- badzcie dobrej mysli :tak: - niedlugo wprowadzicie sie do waszych nowych mieszkan :tak::tak::tak:

Mamaoli- Pomysl jak dobrze ci bedzie na emeryturze;-) ja ostatnio zawsze jak padam na pysk to wyobrazam sobie jak na emeryturze bede miec duzo czasu, bede sie wysypiac, spokojnie siade sobie z dobra ksiazka, pysznym ciastkiem i goracym kakao i bede sobie czytac i nikt mi nie przeszkodzi...:-D od razu mi sie dobrze robi:-D:-D:-D

A Ola dzis skonczyla 8 miesiecy i zeby to uczcic chyba po raz pierwszy sama usiadla-:-) - z pozycji na czworakach:-)

Ja juz sie zaczynam przyzwyczajac do pobudek co godzina i jak Ola spkojnie przespi np. 2 godziny to sie od razu niepokoje:-D

reklama
Do góry