reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kaśka no to bede trzymać kciuki żeby się udało

catherinko przykre, że tak się to odwleka to Wasze gniazdko
to masz przed sobą prawie tyle czekania co ja na swoje dzieciątko;-)

reklama
U nas też przeprowadzka się odwlecze... :-(Budowa miała się zakończyć (stan surowy otwarty) z końcem października, a tu nie ma jeszcze więźby, wylanych podłóg, ocieplenia... Najgorsze jest to, że szef ekipy wziął kolejną transzę na zakup cementu, piachu, więźby i go po prostu nie ma, a jak jest, to nasza rozmowa kończy się na kłamstwach z jego strony... Chce mi się wyć, bo miałam nadzieję, że za rok wprowadzimy się na "swoje", a tu nici z tego i znowu wynajem przez kolejny rok i kasa w błoto:wściekła/y:

AniaM - ufff, ale musieliście się strachu najeść! I szok, że Was z przychodni odesłali, wierzyć się nie chce! Mi dzisiaj Jaś wpakował cały ochraniacz na narożnik (taka gumowa kulka), który wcześniej zresztą zdemontował z zabezpieczonego rogu stołu...

Witam dziewczeta po prawie miesiecznej przerwie! Nie pisalam bo nie moglam sie zebrac! Ella ma guza kolo uszka nie wiadomo co to jest na razie! Niby miala byc tylko zatkana slinianka, ale nie jest! Idziemy w przyszlym tygodniu na tomografie i biopsje, i tylko sie modle zeby to nie bylo TO...... :no: :no: :no: Troszke ja to boli ale jest bardzo dzielna i radosna! ma dwa zabki, nadal nie raczkuje tylko sie turla i sama nie siada! Maly leniuszek! :-D :-D Wazy zaledwie 8200g chudziaczek!! Napisze jak bede cos wiedziala! Prosze, trzymajcie kciuki.....

reklama
Do góry