reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
No nareszcie! A wlasnie mialam pisac czy ktos wie z z Mamaoli sie dzieje :tak: Witamy po dluuuugiej nieobecnosci :-) Jak Maksiu Mamooli ?

Witaj MamaOli!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też właśnie wczoraj zastanawiałam się co u Ciebie, tyle, że nie mamy do Ciebie żadnego kontaktu.

Widzę, że nastrój chyba nieco lepszy niż wcześniej - super!!! :)

No i czemu jeszcze nie wstawiłaś sobie trzeciego suwaczka - oczekującego? Czekamy na niego! :)

Buziaki ogromne!!!
przytul.gif

Tak jak zresztą wczoraj myślałam o Sylwii_532, ale do niej mam numer, napisałam więc i odpisała: że jeszcze jej z nami nie ma, mimo, że miała być pod koniec września, ale niestety jakieś problemy mają firmy, które dostarczają internet, ale już niedługo się u nas pojawi. Pisała też, że Kacper ma już 4 ząbole i że baaardzo ruchliwy :)

Mama Oli witaj!fajnie ze znow jestes z nami;-)to swietnie ze z dzidzia wszytsko wporzadku:happy:ciekawa jestem czy chlopczyka czy dziewczynke nosisz pod serduszkiem:confused::-)

Catherinka dziekujemy za wiadomosc o Sylwi pozdrow ja od nas:tak:
Fajnie ze zaniedlugo bedzie miala necika napewno ma duzo do opowiadania:happy:

mamooli super że znów jesteś :)
dołączam się do catherinki: mamooli A GDZIE DZIDZIOWY SUWACZEK???????

a właśnie benity to tu 100 lat nie było, czy ktoś ma jakieś wieści????

dzięki za ciepłe przyjęcie:-)
co do suwaczka to pracuje nad tym.. uff nie moge się polapać w tym nowym BB :no:

Maksiu ma całkiem ładną buzkę, co jakiś czas coś wyskakuje ale jest duuużo lepiej i to własnie od wyjazdu, chyba zmiana klimatu mu posłużyła, mamy iśc 8 listopada na wizytę do alergologa na którą się zapisalismy w czerwcu chyba
siedzi już całkiem nieżle i uwielbia być stawiany na nóżki, ząbków narazie nie ma, strasznie się dużo śmieje i uwielbia gilgotki
maggusia też strasznie jestem ciekawa jaka będzie płeć
catherinka a ja Ci nie dawałam numeru komórki?? bo ja Twój mam

Mamaoli, nie :) Bo ja Ci kiedyś swój posłałam :)
Super, że z Maksiem lepiej :)
Ale się cieszę na myśl o Twoim maleństwie :) Jakby conajmniej to mnie dotyczyło :) Ja typuję dziewczynkę :)

reklama
Do góry