reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
U nas także tatulek jest ten ukochany i mega rozśmieszacz. Szczególnie przy ubieraniu po kąpieli, czego troszkę nie lubimy.
W tygodniu to sobie Maksa dosłownie wyrywamy z rąk bo oboje wracamy około 17.
A w weekend jak idziemy na większe zakupy - to oczywiście latam po spożywczym a tatko zawsze bierze Maksa na mały rekonesans w sprzęcie komputerowym, tudzież innych cudeńkach elektronicznych i potrafią tak godzinami oglądać kabelki.
W ogóle dzieci super chyba wpływają na facetów - mój Lukas nawet jak ostatnio szliśmy spać rzucił, ze może by Maksa wziąć do łóżka i on go poprzytula, bo taki samotny śpi w łóżeczku !!!???

co do tatusia: hmm, juz jest znacznie lepiej bo byly chwile braku cierpliwosci, ale od kiedy maly jest juz taki aktywny to moge ich zostawiac nawet na kilka godzin i swietnie sobie razem radza :-) bartusiowi wszystko wolno a tatus sie bawi jak za dawnych, dzieciecych lat :-D

MagdalenaB wlasnie to ja pluskam malego wstaje do niego w nocy itp itd czasem jak poprosze M zeby np malego nakarmil to nakarmi ale o wstawaniu w nocy nie ma mowy:eek:
No i pobawi sie z nim a czasem nawet wyjdzie z malym na spacer:tak:
Choc jak to faceci nerwow za bardzo do dzieci nie maja wiec wydaje mi sie ze synek wie ze ja jestem lagodna delikatna itd

zobaczysz wszystko sie zmieni jak maly zacznie biegac, wtedy tatus bedzie chcial go grac w pikle nauczyc, na basen chodzic itp.

wczoraj moj M mowi do bartka, na wiosne pojdziemy na karuzele to sie wyszalejemy :-D

MagdalenaB mam nadzieje bo ja wczoraj w nocy z goraczka 39,9 stopni musialam wstawac do malego:szok:
A w sumie sie pocieszam ze zaniedlugo synek zacznie ladnie spac:-)

reklama
witajcie !!!!
nareszcie mam komputer z powrotem i łączność ze światem no i z Wami!!
nie wiem czy zdolam nadrobić zaleglości, napewno zacznę od wątku zdjęciowego:-)
mam nadzieję że chcecie mnie tu jeszcze;-)
ciężarowkę z humorami

jak narazie z dzidzią wszystko OK teraz to już 12 tydzień, ma około 3 cm no i płód jeden
mdłości koszmarne nadal,bóle głowy i ogolnie kiepsko ale psychicznie jakoś się po troszku zbieram , staram się jakos pozytywnie nastawiać choć cały czas strasznie sie boję tego co mnie czeka
a niewykluczone że moj Michal wyjedzie za granice do pracy bo...
niestety kiepsko wyglada nasza sytuacja finansowa

a co u WAS???? jak tam Kasiula, już w Angli? a Sylwia się odezwala?
oj do tej pory się kładlam wcześniej spać:tak:
taki był plus "nie mania" kompa
teraz czas nadrobić:-)
pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
i postaram się powklejać zdjecia z wakacji

Do góry