reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

wiewio ja właśnie sie zastanawiałam po co ten napis Fisher Price na tych pieluchach:confused: :confused: :confused: Ale nic nie wiem na temat tej promocji.

reklama
Ja jedynie z czym sie spotkalam-to to ze na allegro sprzedaja kody z opakowan po pampersach-tylko podobno trzeba miec jakis katalog, ale skad go wziac??

Hej Fioolka!
Nie mialam czasu na pisanko-ale bardzo bardzo chcialam sie pochwalic ze w niedziele Jas po raz pierwszy nurkowal na zajeciach plywania dla niemowlat!!!
Strasznie sie balam tego momentu -ze sie zachlysnie woda-a tu nic-nawet nie zaplakal po wynurzeniu, tylko troche zdziwiony byl!!!!
Mam jeszcze pytanko-jak zmieniacie zdjecia w podpisie-bo mi za cholere nie chce wczytac nowego zdjecia, a chcialabym uaktualnic je w koncu!

Cześć dziewczyny, Wrócilismy wreszcie:-) z urlopu. Wracalismy w niedzielę, lot ze Sztokholmu mielismy mieć o 20,00, ale samolot się zepsuł i czekaliśmy 8 godzin !!!!!! na lotnisku. MASAKRA!!!! Dobrze, że bylo to w nocy, bo Kinga przynajmniej spała. Do domu dotarliśmy dopiero rano w poniedziałek. I jak na razie mam dość wszelkich lotów i wyjazdów.
A piszę dopiero dziś, bo wcześniej nie miała kompletnie czasu.

Fioolka, no jak mogłybyśmy zapomniec ciebie i twoją śliczną córcię! Witaj ponownie.

Mnie też parę dni nie było, bo mamy laptopa w naprawie, a na górze przy kompie to za długo nie posiedzę przy małym;) Poza tym byliśmy przez weekend na weselu - wybawiłam się za wszystkie czasy. Było SUPER! I wygrałam przy okazji konkurs karaoke;) A Jaś zrobił na weselu furorę. No i nawet nie zapłakał przez cały dzień i wieczór.

reklama
Super Pytio- he he a co spiewalas?:-)
Ja sie nie dziwie ze Jas zrobil furore na weselu-taki cudny mezczyzna musi miec "wziecie"
A my powoli pakujemy sie z Jaskiem bo w niedziele jedziemy do Polski-z tego co dowiedzialam sie od mamy to mam sobie tu wszystko wyprac -bo tam nie padalo od miesiaca i brakuje wody ( mamy studnie)-kurcze co sie dzieje-jak siegne pamiecia wstecz to zawsze padalo przez wrzesien i pazdziernik.

I dalej blagam o pomoc-jak zmienic zdjecie w podpisie????

Do góry