reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

a tak nie skromnie sie spytam: patrys dostanie jakis upominek za udzial w tym konkursie??
bo bylo by milo kiedys mu pokazac ze "ten usmiech zdzialal cuda" :-) szczegolnie sie to przyda gdy bedzie sie burmuszyl :-D

reklama
a tak nie skromnie sie spytam: patrys dostanie jakis upominek za udzial w tym konkursie??
bo bylo by milo kiedys mu pokazac ze "ten usmiech zdzialal cuda" :-) szczegolnie sie to przyda gdy bedzie sie burmuszyl :-D

:-D :-D :-D :-D :-D tylko zeby to dzialalo na ta jego naburmuszona minke hihihi

Madzia nie wiem dokładnie jaki bedzie ten upominek......bo gdy było napisane o tym (na samym poczatku gdy sie wysylalo zgloszenia) ja nie doczytalam tego dokladnie. Ale było tam chyba cos wspomniane o zestawie produktow firmy colgate.......

czesc Dziewczyny Serdczne Pozdrowienia z Lincoln. Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, bo juz dawno sie nie odzywalam jestem mama malej Alexandry urodzonej w UK- przez 3 miesiace bylam w Polsce i nie mialam kiedy sie odezwac,a bardzo zaluje bo teraz napewno nie uda mi sie nadrobic tego co naskrobalyscie przez ten dlugi czas i pewnie dlugo nie bede w temacie ,trudno ale musialam nadrobic czas rozlaki z rodzinka.Babcia i dziadek sa zachwyceni Alex i najchetniej to chcieliby ja miec tylko dla siebie,nawet dostalam propozycje pozostawienia corci pod opieka dziadkow:-D-ale zart,nie?W zyciu bym jej nikomu nie oddala!!! Teraz juz jestem w domku tzn na wyspach:) i powiem szczerze ze ciesze sie ze znow moge byz razem z moim mezemi corcia(wyszlam zamaz podczas tego popytu).
Dzisiaj po krotce moja Alex ma juz dwa zabki na dole,gorne caly czas rosnac,niunika moja siedzi bardzo sztywno choc musze ja posadzic,bo sama jeszcze nie umie,nie raczkuje do przodu tylko do tylu:happy: i bardzo glosno piszczy i spiewa :laugh2:.Na dzisiaj chyba tyle - chcialabym wklei pare fotek - no ale nie umiem kolejny raz pomniejszyc zdjec :-(-zapmnialam,fotosika nie umiem obslugiwac.
Jakby mi ktoras z was mogla napisala na prive tak na chlopski rozum jak to zorbic to bylabym bardzo wdzieczna.

Fioolka witamy ponownie! :) Pewnie, że Cię pamiętamy! :) Ja nie używam fotosika ani niczego podobnego, więc niestety nie pomogę... :( Ale już się nie mogę doczekać, aż wrzucisz fotki Alex, bo z tego co pamiętam to śliczna z niej dziewczynka :) No i swoje ślubne też wrzuć :)

fioolka: witam z powrotem! wlasnie bardzo dobrze pamietamy i sie nawet ostatnio zastanawialysmy gdzie sie podziewasz! :-) gratulacje z okazji slubu!! no i tego ze malutka chodzi "na raczka" :-D
a z fotosikiem, to postaram sie wyslac priva tylko daj znac czy doszedl ;-)

maggusia: zaglosowane, swoja droga to nic nie wspominalas ze cos tam sobie tworzycie :-)

reklama
Dowiedziałam się niedawno że jest możliwość wymiany kodów z opakowań produktów Pampers (pieluchy w r. do 4, chusteczki, pieluchomojatasy :)) na zabawki firmy Fisher Price.
Czy któraś z was skorzystała juz może z tej promocji? Czy ona wogóle jeszcze trwa? Na stronie Instytutu Pampers nie znalazłam na ten temat żadnych dodatkowych informacji.

Podobno trzeba zamówić broszurkę i potem wraz z kodami odesłać ją do Pampers'a.

Jeśli wiecie coś więcej na ten temat będę wdzięczna za informacje. A może jeszcze któraś mama z tego skorzysta? Przecież pieluch to my zużywamy naprawdę sporo :D

Do góry