reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
hej laseczki ja w cafejce na chwile tylko jest oki u mnie mala super zniosla lot spala slicznie moze maggusia wam pisala bo sie z nia kontaktowalam siedze sama bo cala rodzinka w pracy caly dzien ale jest ok zajmuje sie domem a od listopada mam opiekowac sie dzieckiem kolezanki dodatkowy zarobek chociaz troche sie boje chy sobie poradze zobaczynypozdrwaiam was serdecznie a emi wychodzi pierwszy zabek dolna jedynka

cześć dziewczyny!
Witaj Koga!!! w końcu się odezwałaś ;) Witaj Monika_PK!!! Ale fajnie spotkać "stare" bywalczynie BB :)

Ja też się żadziej pojawiam, mam wstręt do komputera ;) W pracy ostatni tydzień siedziałam przy kompie po 8 godzin /poza godziną, gdy jechałam do domu nakarmić Agatkę/, po południu już nie miałam siły na czytanie BB.

Hej , hej Osinko!
Jak tam moja mała imienniczka Agatka ?(podejrzewam, że nie taka znowu mała i że większa od Maksa:-) )

Facet z TPSA znowu wczoraj nie przyszedł:wściekła/y:
Zdjęcia Maksa będą - solennie obiecuję - jak tylko przyjdzie - może dzisiaj, mam nadzieję - bo muszę wkleić je w domu.

Kasiula - dzielna jesteś kobietko!
Buziaki z rana dla wszystkich i miłego dnia.:-)

reklama
no kasiula witamy! i naprawde jestes dzielna! :tak:

osinko: :sick: szkoda ze masz dosc kompa, ale mam nadzieje ze nie wplynie to na pokazywanie nam czasem agatki?? :-)

Do góry