reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Oj Pytia - dużo siły Ci zyczę... ja zaczynałam podyplomówkę z 4 miesięcznym Piotrkiem - na dodatek w Słupsku (3,5 h pociągiem)

Pitrek Bartek maja temperaturę, Igor katarzy , babia grypi...

a ja się trzymam - pewnie oni pozdrowieją - a ja padnę...

a u nas dzieci juz spoko tylko starzy zasmarkani ::)

jutro nas czekaja zakupy, gotowanie, pakowanie itp.
więc pewnie już do Was nie zajrzę przed wyjazdem :(

no i wizyta u gina wieczorem
której się straaaaaasznie boje................

Moj maz przejal sie tym przeziebieniem Oli i dzis sie nawet ladnie nia zajal. On po prostu chyba pomyslec po prostu nie umie. Musze miec na nich oko, moze jeszcze tatus sie nauczy wszystkiego. W kazdym razie na razie widze pewna chec poprawy. :)
A przeziebienie na szczescie przechodzi :)

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy wszystkie widziałyście ogłoszenie, więc je tu wkleję, co byście wszystkie miały dostęp do forum, po zmianach.

"Witajcie,
zmieniamy forum, przenosimy się na nową platformę. W związku z tym od nocy 15.09 do 17.09 forum będzie nieczynne. Koniecznie sprawdźcie, czy Wasze konta mailowe wpisane w profilu sa nadal aktywne. Jeśli nie, to wprowadźcie w profilu działającym adres email. Bez tego nie będziecie mogli zalogowac się na nowym forum.Dostęp do nowego forum będzie się wiązał ze zmianą haseł dostępu. Wszelkie informacje dostaniecie mailem."

Do góry