reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

wpadlam na chwilkę tylko
powiedziec wam ,że owolalam wizytę u gina
po co skoro po dwoch pozytywnych testach nie mam już wątpliwości................
i potwornie mi niedobrze od tygodnia więc mam 99% pewności że ZNOWU jestem w ciąży
zapisalam się na 2 października do lekarza u którego prowadziłam ciąże Maksiową
jest mi strasznie żle
ale musze żyć dalej
pa kochane

reklama
mamooli trzymaj sie jak zobaczysz maluska istotke to sie poraz 4 zakochasz (mowie tez o mężu) ja tak mowie bo chyba bym juz chciala miec kolejnego dzidziusia :)

Dzis igi dmucha pol swieczki stuknelo mu pol roku :)

Buziaki dla Igorka z okazji jego święta!!!

Mamaoli - teraz jest ci źle i ciężko, ale oswoisz się z tą sytuacją, zobaczysz. A za parę miesięcy będziemy ci zazdrościły ślicznego brzusia! No i pamiętaj, że masz nas - będziemy ci wiernie towarzyszyć!!!

sto lat dla Igiego!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

mamooli trzymaj sie, mysle o Tobie od czasu do czasu, dasz rade!!! Bedzie dobrze!!! masz sliczne, kochane dziciaczki i to nastepne tez takie bedzie!! ciesz sie tym choc wiem ze to latwo powiedziec, ale mysle ze najwazniejsze jest to ze nie jestes z tym sama, masz kochajacego meza, z tego co wyczytalam i niech to bedzie dla Ciebie najwazniejsze!!

pozdrawiam Cie!!

Sto lat dla solenizantów wczorajszych dzisiejszych jutrzejszych i pojutrzejszych. :)

mamaoli trzymaj sie jesteśmy z wami. Wiem że Ci ciężko i ciężko pocieszyć ale pomyśl że jakaś duszyczka jak widziała jak zajmujesz się Olcią i Maksiem nie chciała iść nigdzie tylko do Ciebie. Jesteś najwspanialsza pod slońcem i mąż też :) buziaki od nas

jakoś nie mogę się przyzwyczaić do widoku nowego forum, zdjęcia w avatarku zniknęły, chyba trzeba wszystkiego poszukać

Dziewczyny gdzie jest nasz wątek zdjęciowy, bo ja nie mogę go znaleźć.
Ciekawe co oznacza pod moim nickiem senior member?????

dzieńdoberek wszystkim
qurcze ale dziwnie, trzeba sie przyzwyczaic

mamaoli - kochana nie ma co sie dziwic, ze dzieciaczki ciebie wybieraja kazde chce miec kochajaca i tak wspaniała mame jak ty a nie taka jak w tym salonie fryzjerskim co dba tylko o własna d....- bedzie dobrze ja w to wierze i zycze ci tego z całego serducha.

reklama
Do góry