reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
teraz wodniczka jest już w domku, w poniedziałaek znowu idzie do szpitala...
powiedziano jej ze z dzidzią jet ok, ale ona ze sobą ma problemy zdrowotne.

może przez weekend sie odezwie...

Witajcie Mamuski!
WooooooW Sylwia jestem w szoku:) no to moje gratulacje...hihi tylko czy nasze fasolki nie beda chcialy wyjsc wczesniej...A juz wiesz czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka?Ja jeszcze nie wiem ale bardzo chce sie dowiedziec i czekam teraz na wizyte zby zobaczyc moje malenstwo po raz pierwszy...
Dzis nie spalam cala noc eh a rano wymiotowalam pewnie mamusia cos zjadla a dzidzi nie smakowalo:)moje skarby
POZDRAWIAM MARCOWE MAMUSIE!

pozdrów Wodniczkę i jej brzusio
czekamy aż się odezwie
ja zżarłam czosnek i mnie skręca jednak mogę porzuć go i wypluć ale jak zjem to mi nie dobrze

kupiłam dzisiaj książeczkę pana Leszka Talko "Dziecko dla średniozaawansowanych" zabawne (25zł) i "Dziecko dla poczatkujących" to ten facecik co pisze o Pitulku i Kudłatej w gazecie Dziecko

kupiłam też 300 pytań o ciąże lekarze odpowiadają na 300 pytań plamioenia, oprysczki, różyczki, grypa, przeziębienie, żółtaczki biegunki i takie tam

jakoś mi zimno i nie chce mi się wykulać spod koca, muszę się iść wykąpać a ja zawsze o tej porze robiłam to we wrzątku a teraz nie mogę i na samą myśl o wyjściu z letniej wody robi się mi zimno a do tego muszę umyć głowę ale bez suszarki to nie dam rady zamarznę robię sobie mleko ciepłe z miodem
dzisiaj czuję się jakby mnie z krzyza zdjeli a ciśnienia to chyba nie mam dzisiaj wcale

A ja dzis w nocy otrzymałam radosną nowinę od naszych przyjaciół, że właśnie urodzili zdrowego, ślicznego synusia :) Cieszę się razem z nimi i tym bardziej nie moge doczekać na własną dzidzię :) Ach, byle do marca!

reklama
Do góry