Dostałam ta stronę i od doktora dophaston dwa razy dziennie po 1 tabletce. a z tym USG to dlatego tak dużo jak się zorietowałam ze jestem w ciązy - to pierwszy raz wizyta i USG ( 4 tydzień) i w tedy zobaczyłam zarodek w macicy i piękny mięśniak obok niego i w zarodku żółtko, któtym sie ten biedny zarodek żywi. Potem za tydzień i akcja serca jest- więc mój doktor powiedział ze narazie jest O.K. mam się oszczendzać jeść kwas foljowy i dupfaston oraz nie przesadzać ze wszystkim : cytuję bo naprawde mi sie ten tekst bardzo podobał " nie walić w żyłę , nie brać relanium, zachowywac sie dobrze, nie uprawiac sexu". Na marginesie chciałabym zauwazyć ze jestem normalna i jedynym moim przewinieniem jest palenie papierosów, które maxymalnie ograniczam i niedługo przestanę całkowicie. Podobno na poczatku tz lepiej nie rzucać bo można sobie oczyscic organizm wraz z płodem ?
P.S. witam serdecznie i tez chciałabym pobyc z Wami przez te pare miesięcy. To moja pierwsza wyczekana ciąza.Pozdrawiam
ania
www.mediweb.pl
P.S. witam serdecznie i tez chciałabym pobyc z Wami przez te pare miesięcy. To moja pierwsza wyczekana ciąza.Pozdrawiam
ania
www.mediweb.pl