reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witaj Aniu w naszym skromnym gronie:)

mam nadzieje, ze te Twoje wyniki beda sie poprawialy, a tak swoja droga to ja z powodu anemii wyladowalam w szpitalu pod kroplowka, ale juz jest lepiej i łykam tylko zelazo, mam nadzieje, ze nie bede musiała juz wracac do szpitala:(

mdlości ja niestety tez mam, poczatkowo tylko rano, ale ostatnio juz praktycznie przez cały dzień, taki już widocznie uroki ciazy..

mam nadzieje, ze zostaniesz z nami na dluzej:)

trzymaj sie cieplutko:*buziaki dla Ciebie i maleństwa

reklama
Witaj, Aniu, w naszym gronie :) Przede wszystkim gratulacje!!! Zaraz dopiszę cię do listy marcowych mamuś. Zaglądaj do nas często i pisz, co tam u ciebie. Trzymam kciuki, żeby wyniki jak najszybciej się polepszyły.

Witam,
jestem w 7 tygodniu . Juz po dwóch wizytach u ginekologa i po dwóch USG.Wiem że dzidzi ma normalne bicie serca, ale mam tez plamienia. Podobno zarodek się " zagniezdza w macicy" i dlatego. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
:)

Witaj Aniu!
na poczatek witam w naszym gronie marcowych mam i serdecznie gratuluje:)

to strasznie szybko miałaś juz robione usg, ja jestem w 8 tyg. a na udg ide za tydzien z hakiem, juz nie moge sie doczekac:)

mam nadzieje, ze zostaniesz z nami na luzej, serdecznie pozdrawiam:)

złociutka plamienie w ciąży to niezagnieżdzenie się zarotka to moze się coś dziać albo coś nie tak pracują chormony idz do innego lekarza ja tak miałam 10 lat i po kazdym palieniu ciąża mi leciała a chodziłam do Dębskiego z warszawy i mowił mi tak jak tobie to co napisałaś coś moze się juz zaczynać nie tak ja polecam Novum z wawy oj niezauwazyłam z kad Ty jesteś

a jeszcze jedno plamienie w tak wczesnym stadium to jest niemozność zagniezdzenia się zarotka i trzeba mu pomóc aby się nieporonił tak okreslają to fachowcy .mi z Kacprem to przydazyło się juz w 4 tygodniu i od 5 miałam podawane odpowiednie leki z tyki włacznie w brzuch zastrzykami i usg co tydzień ale donosiłam do 40 tygodnia co do dnia według usg pozdrawiam

Kochana mi z tym plamieniem tez cos nie pasuje, moim zdaniem plamienie nigdy nie oznacza nic dobrego..:(moze rzeczywiscie powinnas jak najszybciej udac sie do innego lekarza??

trzymam kciuki i mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku:)

buzikai:*

reklama
Do góry