reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

wiem że w normalnysch szkołach wcale nie jest lepiej, a nawet czasami gorzej bo.
1. jest więcej uczniów wklasie niż u mnie
2. ja dostaję dodatek za trudne warunki pracy
3. mam więcej srodków wychowawczych które mogę wykorzytać do utrzymania dyscypliny (i nie mówię tu o biczu, pasie :) )

reklama
Kinguś - w ogóle się nie martw powrotem do pracy!
pamiętasz jak ja pisałam, że jestem przerażona - też bałam się jak to będzie z karmieniem i jak się dzień będzie układał
teraz wszystko jest ok - mleczko odciągam, a w domu w kuchni stoi kartonik sztucznego Bebiko 2R i jestem spokojna, bo mówię sobie jak zabraknie mojego to zawsze można 1 butelkę tego
.. odciągam więc bez stresu i presji, że muszę no i na razie starcza :)

Maksiu dziękuje za życzenia :)

po południu też obudził się z gorączką, marudny i tylko na rękach w miare spokojny był, bidok mały..
Michał jak przyszedł ponosił go jakieś 15minut i podkoszulek na ramieniu miał normalnie przemoczony od śliny!
więc to pewnie przez zęby, no albo ta trzydniówka, Ola ją przechodziła tylko jak już miała rok skończony
dostał panadol na nocke i śpi , zobaczymy jutro...

Kinga
zobaczysz że będzie dobrze :)

koga, Ty to jesteś mój USPOKAJACZ ::)

ja wiem, że bedzie dobrze i pewnie dołącze do tych, które dziekują Bogu za prace, bo oderwę się trochę od domu, pobęde miedzy ludxmi i wogóle...
Ale jakoś nie moge na to TERAZ tak spojrzeć. pewnie 6 wrzesnia napiszę, że jest dobrze :)

Koga, jeszcze mi tu skrobnij, czy nauczyłaś Maksia pić z butli?? chyba tak, prawda?
Ja testuje avent, on ma trzy dziurki, dość duże... mleko jest dość rzadkie, przejdzie, prawda?

mamooli, z Twoim Maksiem bedzie dobrze :)

azik pisze:
w ośrodku o wyższym stopniu demoralizacji wychowanków - sami chłopcy (Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy) w małe mieścinie ok 30 km od Szczecina.

zapowiada sie fajnie.

jedyny minus - to od nowa aklimatyzacja moja :) i te 30 km.., teraz miałąm 1 km do pracy...

musiałabyś widzieć mine Rafała, jak mu to przeczytałam :)

Kinga na jakimś innym wątku wyszło, że dziewczyny podają mleczko przez smoczek nr 2, kaszkę przez nr 3 a herbatkę przez 1.

reklama
kINGA JA DO PRZEDWCZORAJ UŻYWAŁAM DO MLECZKA NAWET ZAGĘSZCZONEGO (2r) SMOCZKA NUKA DO PŁYNÓW CZYLI Z NAJM,NIEJSZA DZIURKĄ  - BY UTRUDNIĆ MU PICIE Z BUTLI, co poowodowało ze wolał cyca, od wczoraj używam nuka do mleczka czyli ciut większa dziurka (duży chłop z niego już)

i wiedze że mu dużo łatwiej, i wydaje mi się ze chętniej z butli niż z cyca.

Do góry