reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ja raz wygrałam bilety na koncert :D

byłam z małym u lekarza wczoraj - jak na razie mamy go obserwować, jak zacznie być apatyczny i "inny" to wtedy mamy pomknąć do szpitala - jak na razie kup jakby mniej ale jeszcze niestety są :( ; aha no i ja mam przejść na dietę.... ścisłą dietę - buuuuu......

dalej świat nie widzę spoza kartonów....

a bratowej Piotrka opuściła się brzuchol - termin ma za 3 tygodnie....kolejny maluch w rodzince

współczuję iwosz i trzymaj się! :)

u nas po arbuzie też mega rozwolnienie ale trwało 1 dzień

A ja podejzewam ze Patryk ma atopowe zapalenie skory. Policzek wyglada coraz gorzej, skora jest sucha w nocy dzidziol zdarl sobie caly naskorek. Do tego buzia jest wsciekle czerwona :-[, sucha i z teh suchosci zaczyna gdzieniegdzie az pekac. Nawilzam ale to niewiele pomaga. Najgorzej ze chyba go boli bo budzi sie czesto w nocy.Jutro wybieram sie do dermatologa tyle ze nie wiem czy mi sie uda bo u nas dlugi weekend z okazji 4 lipca i wszytsko pozamykane. Wybralismy sie dzis nad ocean, umowilam sie tam ze znajomymi ale musielismy zawrocic bo korki straszne. Kolezanka trase ktora zwykle zajmuje ok 40 min pokonala w 3,5 h. Pojechalismy sobie za to we trojke nad jeziorko i na obiadek. Tez bylo milo :laugh:
Martwie sie bardzo ta buzka. :-[

kati może to uczulenie na coś ,
u nas ostatnio tez nasilenie wysypki... mam dośc chyba już całiem Maksia odstawie od cyca :(

mamooli: ja tez zawsze sie balam o to czy jem cos co nie uczuli przypadkiem bartka. i w rezultacie prawie nnic nie jadlam :( coraz mniej dawalam cyca, wiecej butle... a teraz chyba zaluje troche ze nie karmie piersia...bo bylo to meczace ale mile ::)

Mi się raz udało wygrać w totka 104zł i pewnie wyczerpałam już swój limit, ale twardo gram dalej :laugh:
A mój tato rok temu piątke trafił i trochę ponad 5000tyś wygrał! tylko później nie mógł przeboleć,że to nie 6ka była :)

my zawsze puszczamy totka jak jest kumulacja
ale jak zawsze obok trafiamy zdarza sie ze sie zwroci za kupon i trafie trojke ale to rzdako

My po zabiegu sondowania kanalika lzowego-w prawym i lewym oku-jestem taka dumna z Jaska -byl super grzeczny, troche pokrzyczal przy samym zabiegu-bo skrepowali go takim kaftanem-ale zaraz po jak tylko wzielam go na rece uspokoil sie! Teraz spal ponad 4 godziny. Zapisali nam 2 rodzaje kropli do oczu i mamy naprzemiennie zakrapiac-7 razy dziennie.
A co do totka- nigdy nic nie udalo mi sie wygrac.
Ahhh i w koncu kupilismy samochod-tzn maz kupil ta na Wegrzech, bo my z malym jestesmy w Polsce- mial kupic maly samochod o malej pojemnosci-kupil seata cordobe-hm...

reklama
wracam kobiety na wasze łono (choc pewnie i tak nikt nie zauwazyl mojej nieobecnosci). pozdrawiam!!!!

Do góry